23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Temadag: spildevands- og afløbssystemer

Arbejder du med bæredygtig byudvikling, afløbssystemer eller optimering inden for vandsektoren? Så kom forbi den 5. december og hør om DHI’s forsknings- og udviklingsarbejde på området.

På DHI’s temadag præsenterer GTS-instituttet sine forsknings- og udviklingsaktiviteter inden for spildevands- og afløbssystemer. Specielt vil der være fokus på smarte løsninger til at skabe klimarobuste og bæredygtige byer. Herunder eksempelvis klimatilpasning af danske afløbssystemer, samt styrkelse af ressourceeffektivitet i vandsektoren.

Stort potentiale i nye løsninger
Der er stort perspektiv i at arbejde videre med DHI’s resultater. Implementering af intelligente klimatilpasningsløsninger, med henblik på at reducere oversvømmelser i Danmark, anslås nemlig at kunne medføre store besparelser. Ligefrem snakker man om en besparelse på 25-30% i forhold til mere konventionelle løsninger.

“Specielt kommuner, kommunale spildevandsselskaber, leverandører og rådgivere samt relevante SMV’er kan med stor fordel deltage i temadagen den 12. december og være med til at diskutere initiativer og bæredygtige løsninger inden for spildevands– og afløbssystemer,” siger Ole Mark, Forskningschef hos DHI Danmark, om temadagen.

Læs mere og find tilmelding her

Billede: © iStock / Schlol

GTS-foreningen
Gregersensvej 3
2630 Taastrup
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK84807915
P nummer: 1002704477

Send til en kollega

0.047