23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Er du på forkant med BIM: Har du det, der skal til for at forme fremtiden?

Ta' pulsen på hvor I befinder jer i BIM landskabet med Symetri's gratis BIM test. Du modtager en udførlig og brugbar rapport, når du har udfyldt testen.

Bedre kvalitet, større nøjagtighed, mere kontrol – og ikke mindst – større miljømæssig bæredygtighed. Det er vigtigt, at holde sig med fremme blandt de førende i byggebranchen og inden for ejendomsadministration. Toneangivende, nyskabende virksomheder er nødt til konstant at øge effektiviteten, reducere ressourceforbruget og øge kvaliteten af deres arbejde på nye måder.

 Arkitekter og ingeniører har længe været gode til at udnytte mulighederne ved BIM. Men nu er flere og flere entreprenører, bygningsejere og -administratorer også ved at komme med, og optimeringspotentialet vokser eksponentielt over hele bygningens livscyklus.

Du finder BIM testen her.

Hos Symetri supporterer vi alle byggeriets faser
Symetri's løsninger hjælper virksomheder i byggebranchen og inden for ejendomsadministration med at effektivisere arbejdsprocesserne, forbedre samarbejdet og øge muligheden for at træffe bedre beslutninger baseret på et bedre belyst grundlag og på et tidligere tidspunkt.

 Med vores avancerede BIM- og BLM-løsninger kan alle involverede parter i et projekt både få adgang til, og arbejde med de samme opdaterede data helt fra arkitektens første skitser til det færdige projekt. Og med Symetri Facility Management får man alt det, der sikrer, at den daglige drift af bygningen eller anlægget kan ske mere problemfrit og rentabelt.

 Symetris løsninger og servicetilbud udvikles altid specifikt til din virksomhed. Vi vil være sikre på, at du kan maksimere afkastet på investeringen. Derfor tilbyder vi kundetilpassede kurser og rådgivning i din virksomhed med vores dygtige konsulenter, som har et grundigt branchekendskab og derfor kender din virksomheds daglige udfordringer.

Læs her hvordan du kan få hjælp hos Symetri i hver enkelt af byggeriets faser her.

 

Eller kontakt os for mere information på 70 10 71 10

mvh

Symetri
Robert Jacobsens Vej 70 1.

Symetri A/S
Robert Jacobsens Vej 70. 1.
2300 København S
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK13737436
P nummer: 1000616432

Send til en kollega

0.047