23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Specialopgave med skydeskiver

FUGMANN skal montere to bevægelige skydeskiver, som hærens kampvogne kan skyde til måls efter.

De kæmpemæssige kabeltromler står parat på Jægerspris øvelses- og skydeterræn, hvor FUGMANN skal løse en ganske særlig opgave.

I en remise med to spor skal der løbe to bevægelige skydeskiver, som kampvogne og tungt artilleri kan skyde til måls efter.

Det kræver i alt 1,6 kilometer kabel, der bliver skudt ind under jorden og som skal samles for hver 400 meter.

Så langt, så godt.

Problemet er, at terrænet, der har været brugt til øvelser i omkring 130 år, er fuld af miner og granater. Det stiller skarpe krav til sikkerheden.

- Der kommer et hold af spanske og franske minører, som rydder terrænnet, før vi rykker ind. Og dem skal vi også kontakte, hvis vi finder noget undervejs, for det er ikke 100 procent sikkert, de får det hele med, siger projektleder Christian Lønborg.

Det er en af FUGMANNs særdeles erfarne servicemontører, Johnny Eriksen, der skal udføre arbejdet. FUGMANN løser opgaven som underentreprenør til J. Jensen og bygherre er Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse.

- Det er ikke så ofte, der er bevæbnede militærfolk til vore byggemøder, men vi er vant til at arbejde under særlige forhold, så det er en spændende opgave, siger Christian Lønborg.

 Arbejdet skal være færdigt midt i marts 2017. 

Fugmann A/S
Høffdingsvej 20
2500 Valby
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK15880597
P nummer: 1000993765

Kontaktperson

HF
Henrik Fugmann
Direktør
+45 60400500 hf@fugmann.dk

Send til en kollega

0.062