23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Super-Køl holder maden kold

Super-Køl laver kommerciel køling til dagligvarebutikkernes køleanlæg, der både holder maden kold og fjerner varmeudledning fra butikken.

Når du efter arbejde køber ind til aftensmaden i det lokale supermarked, er der stor sandsynlighed for, at de køleanlæg, du finder dine dagligvarer i, kommer fra Super-Køl og indeholder komponenter fra ABB.

Bare på det sidste halve år har virksomheden, med afdelinger i Odense og Karlslunde, renoveret mange køleanlæg i hele landet, ligesom de også betjener kæder som Fakta, SuperBrugsen, Netto og Meny. Her projekterer Super-Køl anlæggene og finder ud af, hvor stor køleydelse de enkelte butikker har brug for. Intet er i princippet standard, for hver løsning tilpasses den enkelte butik.

Kølediskene og maskinanlægget indkøbes fra samarbejdspartnere. Dog har Super-Køl været tæt involveret i udviklingen af de anlæg, de anvender. Tavlerne fremstilles i udlandet, men færdiggøres ofte hos Super-Køl. Her indgår en lang række ABB-komponenter.

- Typisk går der kun fem-seks uger, fra vi får ordren, til at vi installerer køleanlægget i butikken. Derfor er vi begyndt at købe tavlerne hos en samarbejdspartner som for eksempel ABB, hvor vi specificerer komponenterne, fortæller afdelingsleder i elafdelingen og medejer Per Linnet Bach fra Super-Køl.

- ABB står for mig som et kvalitetsprodukt, hvor vi altid kan få de komponenter og den support, vi har brug for. Selvom konkurrencen er meget hård, har vi ikke råd til at spare på kvaliteten, da det er dyrt i service. Derfor er det vigtigt, at vores samarbejdspartnere performer, når vi har brug for det, og det gør ABB, uddyber Per Linnet Bach.

I køleanlæggene fra Super-Køl sidder selve køleenheden ikke i kølemøblerne, som den gør i et almindeligt køleskab. For at fjerne varmeudledning fra kompressoren og køleenheden i butikken er disse nemlig anbragt ude på lageret og forbundet med kølemøblerne i et samlet anlæg.

Landsdækkende service
Alle kunder i hele landet skal kunne serviceres med en responstid på to timer, og derfor har Super-Køl en række samarbejdspartnere, der kan rykke ud lokalt døgnet rundt.

- Når der er varmt, kan vi få travlt med at køre service, fordi køleanlæggene bliver presset til det yderste. Vi holder meget øje med vejrudsigten og flytter bemanding mellem vores serviceafdeling og fabrik efter det, fortæller Per Linnet Bach.

Super-Køl har eksisteret i 30 år og beskæftiger 120 medarbejdere i de to afdelinger.

 

 

ABB A/S
Lautrupvang 8
2750 Ballerup
Ballerup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK31371716
P nummer: 1002887225

Send til en kollega

0.047