23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Dansk Halbyggeri skriver kontrakt på Mårslet Multihal

Kontrakten på Mårslet Multihal er nu underskrevet efter halvandet års intens proces. Dansk Halbyggeri skal opføre multihallen, som står klar i foråret 2018.

Med stærke referencer inden for byggeri af multi- og idrætshaller vinder Dansk Halbyggeri ordren i Mårslet, hvor en 1.000 kvadratmeter stor, ny multihal skal opføres. Udover hallen indeholder byggeriet to aktivitetssale, motionsrum, spinning-rum, omklædningsfaciliteter, depoter og de sædvanlige bi-rum.

Byggeriet går i gang med det samme med såkaldt ”lodret opstart”, hvor de sidste formalia falder på plads inden jul, så man kan blive klar til byggestart i første kvartal i det nye år.

Valget faldt på Dansk Halbyggeri, efter at den østjyske entreprenør har udmærket sig ved ”på en meget overbevisende måde, at have dokumenteret mange referencer fra tilsvarende eller lignende opgaver indenfor skitsering, projektering og udførelse af idrætsbyggeri. Herunder er der konkret i forhold til opgaven dokumenteret flere referencer, der spænder henover den kompleksitet og størrelse, som nærværende opgave forventes at indeholde”, som det lyder i prækvalifikationsmaterialet.

Fonden Mårslet Multihal og D/K2 Bygherrerådgivning har valgt Dansk Halbyggeri blandt fire prækvalificerede ud af i alt 15 entreprenører til at bygge den nye multihal. Forhandlingerne og projekttilpasningerne har været undervejs i halvandet år, og hos Dansk Halbyggeri glæder man sig over afklaringen og over at være blevet valgt til opgaven.

”Når vi bliver valgt til sådan en opgave, er det fordi vi kan trække på vores erfaringer fra lignende projekter, som er mindst lige så komplekse, og så er det fordi, vi har opdateret viden om de nyeste tendenser og standarder inden for udviklingen af moderne multihaller,” siger Mogens Laustsen fra Dansk Halbyggeri, der glæder sig over den nye ordre.

Byggeriet forventes afleveret indvendigt inden udgangen af 2017, og endelig aflevering medio marts 2018.

Læs mere her

Dansk Halbyggeri A/S
Rho 1
Søften
8382 Hinnerup
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK41086394

Send til en kollega

0.063