23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Din krop og kulden

1) Ingen bomuld. 2) Brug hue. 3) Brug skiftesokker. 4) Godt overtøj. 5) Husk ventilation.

Din vinter bliver god, hvis…
Hvis du bruger det rigtige tøj og tænker dig lidt om, kan din udendørs arbejdsdag blive meget sjovere og noget mere behagelig, fordi du nemt undgår vand og vind. Med nogle enkelt få huskeregler til dit valg af påklædning kommer du langt.

Ingen bomuld!
Når det er koldt, blæsende og vådt udenfor skal du hurtigt og effektivt af med kropsvarmen, så den ikke bliver tæt på kroppen. Derfor skal du tænke i svedtransporterende tøj fra første til sidste tøjlag, du ifører dig. Her nytter det ikke at bruge bomuld, da det suger al fugt og hurtigt giver dig et problem med uhensigtsmæssig nedkøling.

Brug hue!
Størstedelen af din kropsvarme forsvinder fra hovedet, så en god isolerende hue hjælper dig langt hen ad vejen.

Brug skiftesokker!
Du sveder helt enormt ved dine fødder i løbet af en arbejdsdag og det er der intet fodtøj, der kan klare. Hvis du kæmper med kolde fødder, så skift dine sokker en eller to gange om dagen. Sokker med uld er godt.

Godt overtøj
Brug jakke og bukser, der er vand og vindtæt men stadigvæk kan ånde. De fleste leverandører af arbejdstøj kan hjælpe dig her.

Husk ventilation!
Når du virkelig får pres på med hårdt fysisk arbejde, så få luftet godt ud hurtigt. Åben jakke og bukser maks. Derved får du hurtigt ubehagelig fugt og overskydende kropsvarme væk.

Nu kan du komme godt i gang med vinterens gøremål. God fornøjelse.

Stennevad
Lillebæltsvej 1-3
6715 Esbjerg N
Esbjerg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK12591187
P nummer: 1000412249

Send til en kollega

0.047