23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Hvad synes brugerne om GTS-nettet?

Styrelsen for Forskning og Innovation har udarbejdet en analyse af GTS-nettets teknologiske serviceydelser set fra et brugerperspektiv i samarbejde med GTS-foreningen og IRIS Group.

Analysen har set på, hvilke teknologiske serviceydelser GTS-institutterne udbyder set i forhold til brugernes efterspørgsel og opfattede værdi af ydelserne.

Brugeranalysen kommer også med en række anbefalinger til udviklingen af GTS-nettet fremadrettet. Overordnet set er brugernes opfattelse af samarbejdet med GTS-institutterne positivt, og det glæder direktør i GTS-foreningen, Ragnar Heldt Nielsen:

”Vi får solid dokumentation for værdien af GTS-systemet. Brugernes høje udbytte er udtryk for, at der er en høj faglighed og stor kvalitet i GTS-institutternes arbejde, som skaber konkret værdi for virksomhederne. Særligt institutternes omfattende teknologiske faciliteter, der står til rådighed for virksomhederne, bliver værdsat”.

Læs mere og find analysen her

Opsummering af analysens vigtigste resultater og konklusioner

  • 69 % af de adspurgte virksomheder mener, at de fået et udbytte af samarbejdet med GTS i form af øget produktivitet- og effektivitet.
  • GTS-nettet understøtter brugerne i hele innovationsprocessen fra forskning og udvikling til tilpasning, drift og implementering.
  • GTS-institutterne har en særlig rolle i forhold til virksomhedsbrugernes behov for tests og -certificeringer af produkter som følge af standarder og lovkrav (compliance) grundet adgangen til GTS-nettets teknologiske infrastruktur, såsom test-, demonstrations- og laboratorie faciliteter.
  • GTS-nettet bidrager til, at både virksomheder og videninstitutioner indgår i længerevarende forsknings- og udviklingsprojekter med relevante samarbejdspartnere i kraft af institutternes etablerede netværk, erfaringer med projektledelse, kendskab til processer og ansøgninger mv.

 

GTS-foreningen
Gregersensvej 3
2630 Taastrup
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK84807915
P nummer: 1002704477

Send til en kollega

0.047