23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Få status på standarder

DELTA - a part of FORCE Technology har netop udgivet et nyt udviklingssurvey med fokus på standarder inden for udvalgte områder. Der er i det nye survey udvalgt 6 hovedområder af standarder, som har stort potentiale for danske virksomheder.

Standarder er en del af den internationale samhandel og sikrer, at man kan handle på tværs af landegrænser, da standarder bliver brugt til at dokumentere, at produkter lever op til de stillede krav. Når et produkt fx lever op til en europæisk standard, kan det derfor frit eksporteres til andre EU-lande.

Overblik og oplysning
Som mindre virksomhed kan det dog være vanskeligt at bevare et overblik over, hvad der sker på standardiseringsområdet, og hvad det betyder for ens produkt eller service. For at imødekomme dette har DELTA – a part of FORCE Technology – for nyligt udgivet et nyt udviklingssurvey.

Der er i det nye survey udvalgt 6 hovedområder af standarder, som har stort potentiale for danske virksomheder – ikke mindst de små og mellemstore virksomheder. For hvert hovedområde er udviklingen beskrevet for det seneste år, og der er givet et bud på udviklingen af standarderne på både kortere og længere sigt.

Formålet med surveyet er at give danske virksomheder et overblik over, hvilke standarder der findes og inspirere til at bruge dem. Gennem anvendelse af standarder vil virksomhederne kunne stå stærkere med hensyn til efterlevelse af produkt- og proceskrav i standarder og dermed kunne agere på de markeder, der er reguleret.

Læs mere her

Billede: DELTA - a part of FORCE Technology

GTS-foreningen
Gregersensvej 3
2630 Taastrup
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK84807915
P nummer: 1002704477

Send til en kollega

0.047