23948sdkhjf
Del siden
Annonce

FAKRO satser på hemsestiger

Hemsestigerne fra FAKRO er blevet så vel modtaget på markedet, at man forventer at introducere en række nye tiltag indenfor kategorien i 2017.

FAKRO lagde forsigtigt ud med MSP-300 hemsestigen for 1-2 år siden og kan nu se, at tiden er kommet til at udvide sortimentet af MSP'en til flere farver og muligheder. Intet er dog fastsat endnu, en række tests skal stadigvæk gennemføres, men ellers forventer man følgende hemsestigesortiment:

MSP-300, ubehandlet

MSP-300 WhiteLine

MSP-300 BlackLine

MSP-300 RAL

FAKRO MSP-300 er blevet videreudviklet og leveres nu med en udfræsning af trinnene, som i øvrigt kan vendes helt som man ønsker. Alle hemsestiger leveres med glidebeslag som standard. RAL-versionen giver kunden mulighed for selv at sammensætte farve efter ønske.

Priserne er endnu ikke på plads, men forventes at blive justeret til for at give plads til de nye i programmet.

"Tiden er kommet til at kunne tilbyde kunderne nogle flotte løsninger hvor man ikke selv behøver at hive pensel og maling frem for at få stigen til at passe til resten af boligen. Vi ved, at mange kunder selv maler hemsestigen, men det er besværligt og ikke mindst ret dyrt," fortæller Morten Nielsen, FAKRO Danmark.

FAKRO Danmark A/S
Bredgade 45
7400 Herning
Herning Kommune
Danmark
CVR nummer: DK35031294

Kontaktperson

Jon Tougaard
Adm. direktør
+45 70252531 jon.tougaard@fakro.dk

Send til en kollega

0.047