23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Tør du tage chancen...

Værnemidler skal beskytte imod uheld. Men de skal og kan ikke beskytte imod personlig dumhed.

Med dit liv?

Personlig sikkerhed og viden hænger sammen. Det mener vi i Stennevad. Vi er så heldige at bo i et land, hvor vi alle gør så meget for at bevæge os sikkert, leve sikkert og ikke mindst arbejde sikkert. Når det kommer til vores indstilling til arbejdssikkerhed, så er det altid meget nemmere at tænke på andre end at tænke på sig selv. Vi opfordrer hermed alle til at vende tingene ”på hovedet” og starte med at kigge indad.

Du møder på job, du ved du skal bære værnemidler som sko, hjelm og briller. Men hvis du ikke overvejer de rigtige ting, inden arbejdet begynder, kan din brug af personligt sikkerhedsudstyr måske ikke gøre den reddende forskel, du kræver. Tro det eller lad være. Med al sikkerhedstyr kommer et ufravigeligt krav til dig som bruger. Sæt dig ind i tingene, inden dit arbejde går i gang. Værnemidler skal beskytte imod uheld. Men de skal og kan ikke beskytte imod personlig dumhed.

Brugsanvisningen er altid noget du læser, når du ikke kan få tingene til at virke. Men her virker dit udstyr først helt på alle niveauer, når du har læst brugsanvisningen. Den er nemlig med til at få dig til at tænke tingene igennem, så du måske forudser forhindringer, farer og momenter, der skal undgås eller fjernes fra din arbejdsdag.
Vi har været med hele vejen fra begyndelsen, hvor vi begyndte at tænke arbejdsmiljø og arbejdsbeskyttelse ind i vores hverdag.

Vi har udviklet os med markedet og efterspørgslen. Vores erfaringer er ikke kommet fra den ene dag til den anden. De er kommet fra utallige brugere, der har gjort os opmærksomme på, hvad der virker i praksis. Dermed har vi gennem årene kunnet sammensætte en kompleks og omfattende portefølje af kvalitetsmærker inden for personligt sikkerhedsudstyr. Disse brands vægter kvalitet og viden højest akkurat som Stennevad.

Så lad være med at tage chancer, spørg hellere en ekstra gang og vend sikkert hjem til fyraften.

Stennevad
Lillebæltsvej 1-3
6715 Esbjerg N
Esbjerg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK12591187
P nummer: 1000412249

Send til en kollega

0.047