23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Vær synlig og træk vejret sikkert

Ansvaret for din personlige sikkerhed vægter tungest og dit udstyr skal altid være godt og korrekt tilpasset.

Stennevad er dansk Sundstrøm partner, hvilket betyder, at du altid får den højeste kvalitet og service, når du skal bruge åndedrætsværn til en arbejdsopgave. Din vejrtrækning er aldrig ligegyldig og det ved vi. Med vores viden og rådgivning kan du trygt dele dit vigtigste ansvar med os.

Ansvaret for din personlige sikkerhed vægter tungest og dit udstyr skal altid være godt og korrekt tilpasset. Vi får dig i gang med en turbomotor og en passende hjelm, så du kan gennemføre dine krævende arbejdsopgaver uden problemer. Se vores forslag til sikker vejrtrækning og grib samtidigt muligheden for at opgradere din synlighed med hiviz produkter.

Vi kender til vigtigheden af at kunne arbejde frit og ubesværet under de sikreste og mest komfortable forhold. Det gør Sundstrøm også. Filter og andet tilbehør til din Sundstrøm løsning afhænger af forhold som blandt andet arbejdsomgivelser, arbejdets længde, mængden af skadelige stoffer og kendskab til samme skadelige stoffer.

Find for eksempel frem til de rigtige filtre med vores guide. Du kan selvfølgelig altid ringe for rådgivning fra en af vores eksperter på området.

Vær sikker – handl med Stennevad!

Stennevad
Lillebæltsvej 1-3
6715 Esbjerg N
Esbjerg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK12591187
P nummer: 1000412249

Send til en kollega

0.062