23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Spar tid plads og penge

Ligesom Wilhelmsen Technical Solutions A/S. De har brugt Roxtec's ComSeal-tætninger i deres kabinetter og kan derfor trække 32 kabler gennem kun en åbning, fremfor 32 traditionelle kabelforskruninger.

Kabinetproducenten Wilhalmsen Technical Solutions A/S har valgt at bruge Roxtec ComSeal i deres produktion. For at sikre kvalitet og højne effektivitenen, bruger Wilhelmsen Roxtec's kabeltransitter som en standardløsning. De fleksible tætninger giver ikke blot en certificeret tætning mod, fugt, støv og tryk, men simplificerer også produktionen. "Vi bruger en Roxtec-tætning istedet for at lave 32 huller til kabelforskruninger", siger Hans Cosums. "Hvis du har et projekt med 100 kabinetter, kan du se at vi sparer meget tid og nedbringer produktionstiden". "På samme tid optimerer vi mulighederne for vores kunder. Fleksibiliteten af Roxtec's produkter er en stor fordel.".

Roxtec reducerer antallet af mulige lækager og gør det muligt at bruge mindre og billigere kabinetter. dette betyder flere direkte fordele i blandt andet omkostninger, plads, vægt, materialer og logistik. "Med Roxtec er det muligt at installere kabeltransitten hurtigere og med førre værktøjer og vi har endda nedbragt antallet af kabinettyper på vores lager", siger Jesper Hansen, Project Manager Production. 

Ideelt til retrofit
"Det sker ofte at kunderne finder ud af at de har brug for at installere to eller flere kabler, når vi har leveret kabinettet. Heldigvis bruger vi Roxtec og giver dem muligheden for at tilføje kabler senere hen".

 

Roxtec Denmark ApS
Huginsvej 3
3400 Hillerød
Hillerød Kommune
Danmark
CVR nummer: DK34058032
P nummer: 1017287369

Kontaktperson

TS
Thomas Schöbel
Segment Sales Manager/OEM - Renewable Energy/Wind
+45 21180096 Thomas.Schobel@roxtec.com

Send til en kollega

0.062