23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Din service starter hos Stennevad - dit nye 3M Capital Safety Service Center!

Du kan se frem til et hurtigt og bekvemt service forløb nu hvor Stennevad er 3M Capital Safety Service Center.

Vi lægger altid størst vægt på at sende viden afsted sammen med vores produkter. Når vi sælger 3M er selvfølgelig ingen undtagelse. Vores samarbejde med 3M har eksisteret i mange år, hvilket har givet os en uvurderlig produktviden, der løbende vedligeholdes med undervisning og træning.

For at holde vores viden om 3M’s sikkerhedsprodukter så opdateret som muligt, har vi nu også uddannet servicepersonale til at tage sig af eftersyn og reparation af faldsikringsprodukter fra 3M Sala og 3M Protecta, der er 2 velkendte brands inden for højdesikkerhed. I Stennevad bakker vi vores erfaring og evner op med de rigtige godkendelser fra vores leverandører. Så når vi er godkendt til eftersyn og service, så kan du og dine kolleger også regne med, at vi faktisk er godkendt.

Vi efterser ikke mærker, vi ikke er godkendt til at efterse. Se vores godkendelser her. Vores seneste certifikater fra 3M beviser, at Stennevad nu kan kalde sig 3M servicecenter inden for faldsikring. Vi efterser, reparerer og certificerer dit udstyr hurtigt og professionelt. Som altid rådgiver vi dig også gerne i dit behov for faldsikring, så du altid forlader os med en sikkerhed om, at du har truffet et korrekt valg på et ansvarligt grundlag.

Vi redder dit liv med sikkerhed.

Stennevad
Lillebæltsvej 1-3
6715 Esbjerg N
Esbjerg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK12591187
P nummer: 1000412249

Kontaktperson

LM
Lasse Mortensen
Partner
+45 61222445 lm@stennevad.dk

Send til en kollega

0.047