23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Støv og vand-beskyttet 3D-skanner

Zebicon præsenterer på årets metalbearbejdningsmesse i Odense en Atos Capsule 3D-skanner, der er designet til at imødekomme de udfordringer, der kan opstå i et produktionsmiljø, og således beskyttet imod støv og vandsprøjt.

Atos Capsule er en Highend 3D-skanner, fremhæver Zebicon forud for lanceringen i forbndelse med VTM 2017, hvor den præsenteres særligt til kvalitetskontrol. Skanneren har udskiftelige linser, som gør, at måleområdet kan tilpasses og dermed kan udstyret opmåle både små og mellemstore emner.

Linser og elektronik er beskyttet imod støv og vandsprøjt af et glaspanel. Derudover har Atos Capsule et kompakt design, en lav vægt og en kort arbejdsafstand, hvilket gør skanneren simpel at arbejde med.

ATOS Capsule kan konfigureres i et fuldautomatisk setup. Det kompakte design gør, at skanneren kan indpasses i alle fuldautomatiske Scan-Box-løsninger fra GOM, inklusive den mest solgte variant på det danske marked, Atos Scan-Box 4105.

Zebicon vil demonstrere løsningen med fuldautomatisk skanning på VTM 2017-standen, hvor de besøgende kan få en snak om 3D-skanning, automatiserede løsninger og brugen af målesystemer i egen virksomhed.

Der er gratis adgang til messen, når du registrerer dig på www.vtm2017.dk

Odense Congress Center
Ørbækvej 350
5220 Odense SØ
Odense Kommune
Danmark
CVR nummer: DK71172112
P nummer: 1002336851

Send til en kollega

0.047