23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Mangel på studieboliger stresser studerende

Det er en overskrift, der er tilbagevendende hvert eneste år. Og hvert eneste år bliver der talt meget om problemet, men ikke fundet nogen løsning.

ABC Pavilloner A/S har løsningen både hvad angår midlertidig og permanente muligheder. Direktør Kjeld Facius ABC Pavilloner udtaler ”Vi har forslag til indretninger som flere rums kollegie med dele badeværelser samt fælles køkken og opholdsrum samt selvstændige ungdoms boliger med egen køkken og bad. Kjeld Facius fortsætter ”Alle vores løsninger opfylder gældende krav og normer og kan leveres som Svanemærket boliger”.

Akutte løsninger findes også

”ABC Pavilloner A/S kan f.eks. etablere 100 midlertidig ungdoms boliger på 3 mdr. hvis bare kommunerne ville stille en central byggegrund til rådighed vel og mærke til en husleje der er konkurrence dygtig” siger direktør Kjeld Facius ABC Pavilloner.

Kom nu ind i kampen

Nu ser det ud til den fleksibilitet, der er eftersøgt endeligt ser ud til at ændre sig politisk set fra Christiansborg, hvor der er forslået en åbning for midlertidigt modulbyggeri til anvendelse som studieboliger i længere perioder. Kjeld Facius udtaler ”Nu mangler vi bare at den kommunale administration i universitets byerne tager springet og får opført nogle ungdomsboliger permanent eller midlertidigt. En ting er sikkert, behovet bliver ikke mindre de kommende år”.

 

 

 

ABC Pavilloner A/S
Fundervej 44
7442 Engesvang
Ikast-Brande Kommune
Danmark
CVR nummer: DK21637076
P nummer: 1005084503

Send til en kollega

0.047