23948sdkhjf
Del siden
Annonce

FAKRO på Budma 2017

FAKRO vandt det største antal priser for innovative produkter på Øst- og Centraleuropas største byggerimesse, BUDMA 2017 i Poznan, Polen.

FAKRO vandt ikke færre en fire priser hvoraf tre var guldmedaljer. De tre medaljer gik til en opdateret version af det populære tophængte ovenlysvindue, FPU-V preSelect, til det nye skydedørskoncept, INNOVIEW HST Sky, og til lofttrappen LTK Energy, som også markedsføres i Danmark.

Desuden blev FAKROs messestand rost for dets evne til at fange gæsternes opmærksomhed og dermed besidde en stor styrke indenfor branding af FAKRO. Standen var på 430 m2 og fik mere end 10.000 besøgende i løbet af ugen, som messen kører.

FAKRO viste hele palletten af spændende og innovative produkter som spænder meget vidt fra garagedøre til gardiner til ovenlysvinduer. Mange af produkterne findes også på det danske marked:

"Vi kigger løbende mulighederne for Danmark igennem for at sikre os, at vi markedsfører produkter, som  passer til de krævende danske kunder," fortæller Jon Tougaard, FAKRO Danmark. "Fabrikkerne i Polen udvikler og producer mange forskellige produkter, hvoraf nogle passer rigtig godt til os," afslutter han.

 

FAKRO Danmark A/S
Bredgade 45
7400 Herning
Herning Kommune
Danmark
CVR nummer: DK35031294

Kontaktperson

Jon Tougaard
Adm. direktør
+45 70252531 jon.tougaard@fakro.dk

Send til en kollega

0.063