23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Byggebranchens bedste samlingspunkt

Er du i byggebranchen, så er det et ”must” at deltage i Building Green i Aarhus i slutningen af marts måned. Det er meget mere end en produktmesse, og hvem ved, måske kommer du derfra med mere viden om den bæredygtige fremtid indenfor byggebranchen.

Midt i Aarhus, som den Europæisk Kulturhovedstad 2017, vil arkitekter, ingeniører, bygherrer, politikere og andet godtfolk fra byggebranchen, kunne deltage i Danmarks største konference for bæredygtige løsninger til byggeriet. Building Green rykker nemlig teltpælene vest på, og åbner op for et stort program den 29. til 30. marts på Centralværkstedet i Aarhus C.

Borgmester Jacob Bundsgaard er naturligvis ganske godt tilfreds
”Aarhus er en by i vækst, og har en målsætning om at være CO2-neutral i 2030 – og det stiller krav til den måde, vi bygger og planlægger byudviklingen. Det handler derfor om at bygge smart, bygge tæt og bygge bæredygtigt. Derfor glæder vi os til at diskutere erfaringer og vise de spændende eksempler frem, når Building Green åbner i Aarhus!”

Omfattende program
Programmet indeholder talere og debatter fra en række kendte aktører i branchen. Du har mulighed for at høre Jørgen Søndermark fra Realdania fortælle om Sunde boliger i Holstebro, eller drage på studietur rundt i Aarhus og se bæredygtigt byggeri i virkeligheden. Har du en god ide, er der inspiration og rådgivning fra et stærkt mentorpanel. Eller hvad med en af de største danske arkitekter, Morten Schmidt, fra Schmidt Hammer Lassen Architects, som øser ud af sin viden om bæredygtige urbane fællesskaber? Og det er bare et lille udpluk…

Byggebranchens bedste samlingspunkt
Fra knap 2.200 besøgende ved det første arrangement i 2011 til mere end 7.300 deltagere og 155 udstillere i 2016, er Building Green en voksende succes, fortæller Sarah Risum Elhauge fra Insight Events, som står bag arrangementet. Lige fra opstarten, med udgangspunkt i den velkendte Ecobuild i London, til det kendte format i dag, er Building Green ved at sætte sig tungt på titlen som byggebranchens bedste samlingspunkt. Og det stopper nok ikke der. Med åbningen i Aarhus i 2017, vil konferencen også søge at trække flere ”ikke-københavnere” til, og dermed udbrede viden og løsninger til hele den brede byggebranche i Danmark!

Vidensdeling
Netop vidensdelingen er et nøgleord for mange deltagere på Building Green. Kasper Lynge Jensen er netværksleder ved InnoBYG, som er byggebranchens innovationsnetværk for bæredygtigt byggeri. Han peger på at; ”InnoBYG er sat i verden for at sætte fokus på den bæredygtige dagsorden i byggebranchen. Det gør vi ved at facilitere videndeling og matchmaking – og begge ting har vi mulighed for på Building Green. Building Green er et rigtig godt sted for os at lave gode arrangementer for vores målgruppe”.

Så er du i byggebranchen, så er det vist et ”must” at deltage i Building Green i Aarhus i slutningen af marts måned. Det er meget mere end en produktmesse, og hvem ved, måske kommer du derfra med mere viden om den bæredygtige fremtid indenfor byggebranchen.

Hele programmet og gratis tilmelding findes her

Artiklen er skrevet af fagjournalist Niels Erik Smidt BYGmedia

Building Green / Insight Events ApS
Ørnevej 18, 1.
2400 København NV
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK24240371
P nummer: 1003747958

Kontaktperson

SE

Send til en kollega

0.047