23948sdkhjf
Del siden
Annonce

DENIOS Tromlehåndtering

I mere end 30 år har DENIOS beskæftiget sig med produkter til sikker håndtering af farlige stoffer. En særlig hovedvægt ligger på systemer til sikker håndtering og anvendelse, som udmærker sig ved høj funktionalitet og sikkerhed af folk og miljø.

DENIOS' produktsortiment til håndtering af tromler er mangfoldigt. Til transport af tromler står et stort sortiment til rådighed. Til manuel transport (tromlevogne eller tromleløftere), til transport med gaffeltruck (tromlegribere, -løftere og -vendere) eller til kransystemer (tromleløftekæder og tromletænger):

- tromlerne kan transporteres vertikal og horisontal uden problemer
- lagerflader kan forsynes, selv under trange pladsforhold
- stabile konstruktioner sørger for lang levetid

Mange af disse produkter opfylder kravene ifølge ATEX-retningslinje 94/9/EG og kan bruges i ex-zoner.

DENIOS har også et stort udvalg af tromleværktøjer, f.eks. til manuel eller elektrisk åbning af tromler. Ud over det indeholder sortimentet meget tilbehør såsom tromletragte, tromlelåg og tromlekiler for at lette arbejdet i hverdagen og for at øge sikkerheden på arbejdspladsen. Der fås også mange varianter af tromlepumper til forskellige medier.

Yderligere informationer om lagring af farlige medier kan fås på tlf. 76 24 40 80 eller på www.denios.dk.

DENIOS - 30 års komplet program inden for miljøbeskyttelse og personligt sikkerhedsudstyr. Opsamlingskarret til farlige medier var begyndelsen. I dag tilbyder DENIOS over 10.000 produkter til miljøbeskyttelse og sikkerhed. Som markedsførende virksomhed i dette område har DENIOS over 700 ansatte i 18 lande verden over.

Både som udvikler, producent og leverandør af produkter til miljøbeskyttelse, lagring af farlige medier, arbejdssikkerhed eller industrielle behov - DENIOS har styr på alle temaer. Professionel rådgivning, gode kendskaber til lovgivningen og Engineering kompetence i mange år, er for DENIOS de tre søjler til produkter af høj kvalitet for global miljøbeskyttelse og arbejdssikkerhed.

DENIOS ApS
Dannevirkevej 6
7000 Fredericia
Fredericia Kommune
Danmark
CVR nummer: DK30896173
P nummer: 1013642857

Kontaktperson

RSF
René Skovgaard Frøslev
Direktør
+45 76244080 ref@denios.dk

Send til en kollega

0.094