23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ny forhandler hos CARLO GAVAZZI

Electro Performance og Carlo Gavazzi har indgået aftale om, at Electro Performance pr. 1. marts 2017 er udnævnt til officiel Carlo Gavazzi forhandler.

Electro Performance er ikke en ny virksomhed i branchen, men blot et nyt navn via en navneændring fra ME Gruppen til Electro Performance.

Virksomheden, der har domicil i Hasselager, beskæftiger sig med elektroservice og salg af bl.a. automatik komponenter til industri og el-installatører i Aarhus og omegn. Folkene bag Electro Performance og Carlo Gavazzi har samarbejdet i flere år, og kender derfor hinanden rigtig godt. Dette er blandt andet en af baggrundene for udnævnelsen.
Med aftalen ser begge parter, at de hver især, og ikke mindst sammen, kan styrke kendskabet og herved booste salget af Carlo Gavazzi produkter i nærmarkedet. ”Kunderne får nemmere ved at finde Carlo Gavazzi produkter, i og med vi lagerfører Carlo Gavazzi produkterne. Det vil være en yderligere fordel for vore kunder, at de kan få Carlo Gavazzi produkter her og nu”, fortæller salgschef Michael Nyborg fra Electro Performance.
”Vi glæder os meget til samarbejdet med Electro Performance, som vil kunne tilføre vore produkter større fokus, nu da de er officiel forhandler. Desuden er det nogle yderst kompetente medarbejdere, der vil samarbejdet”, påpeger Ole Faaborg, produktmanager hos Carlo Gavazzi.
Vil du vide mere så besøg Electro Performance på www.el-pe.dk eller kontakt Michael Nyborg for et besøg.

Carlo Gavazzi Handel A/S
Over Hadstenvej 40
8370 Hadsten
Favrskov Kommune
Danmark
CVR nummer: DK69310613
P nummer: 1002293815

Send til en kollega

0.047