23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Spritnyt website om 3D, 4D og 5D

Exigo lancerer nyt Vico Office site! Besøg www.vicooffice.dk i dag og få den nødvendige viden om intelligent planlægning med BIM/VDC.

www.vicooffice.dk har været undervejs i godt et år. Exigo har lagt mange kræfter i for at skabe et intelligent site med alt, der er værd at vide om om lokationsbaseret tidsplanlægning, 2D + 3D-mængdeudtræk, 3D-kollisionskontrol, 4D-tidsplanlægning og ressourcestyring, 5D-økonomistyring – samt en lang række uundværlige informationer om risikostyring med BIM/VDC.  

Vico Office er – og det siger vi uden at tøve – markedets mest effektive værktøj til projekt- og risikostyring i byggeriet. Vico Office er opbygget af moduler, som kan sammensættes 100% efter behov.

Er du til det mere nørdede? På www.vicooffice.dk får du en grundig gennemgang af alle 11 Vico Office moduler. Du finder en introduktion til hvert modul og en præsentation af de væsentligste funktioner her: http://vicooffice.dk/moduler/.

Desuden finder du informationer om de kurser, Exigo udbyder i Vico Office. Kursernes varighed varierer fra 1-3 dage med fokus på forskellige områder indenfor BIM/VDC. Målet er, at give dig kompetencer til at implementere Vico Office værktøjerne i dit byggeprojekt og minimere risici. Læs mere her: http://vicooffice.dk/kurser/.

Du kan også finde gratis kursusmateriale. Exigo har kreeret en række øvelsesvideoer, som hjælper dig med at blive en habil Vico Office bruger. Se dem her: http://vicooffice.dk/gratis-kursusmateriale/.

Som en ekstra bonus gives en gratis 30 dages gratis prøvelicens til Vico Office. Bestil den her: http://vicooffice.dk/proev-eller-koeb-vic-office/.

Exigo A/S
Katrinebjergvej 93B
8200 Aarhus N
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK33369778

Kontaktperson

KBP
Kristian Birch Pedersen
Direktør
+45 53555919 kbp@exigo.dk

Send til en kollega

0.047