23948sdkhjf
Del siden
Annonce

BIMeye overflødiggør tegninger af 3600 piloteringspæle i Projekt Slussen

I Slussen projektet har man sparet mange timers manuelt arbejde ved at indføre brugen af digitale modeller i stedet for tegninger.

Det svenske sluseprojekt Slussen er formentlig det største nogensinde, hvor alle designoplysninger fremstilles digitalt i designfasen.

”Med BIMeye kan ét team registrere oplysninger online, uden at det kræver viden om Revit, og samtidig sidder designteamet med alle oplysningerne opdateret i deres respektive designprogrammer”, siger Johan Stribeck, som er Business Manager for BIM og VR hos Tikab.

Garanti for kvalitet og nøjagtighed: 

Skanska, Tikab og ELU bruger forskellige designprogrammer, men deler deres data i én fælles database – BIMeye. Dette workflow eliminerer risikoen for manuelle fejl og manglende information, som ofte kan opstå, hvis der bruges regneark. BIMeye kan desuden synkronisere data tilbage til modellerne i Revit og Navisworks, så brugerne bare med et klik med musen får adgang til alle BIMeye-data i realtid.

I Slussen projektet har man sparet mange timers manuelt arbejde ved at indføre brugen af digitale modeller i stedet for tegninger.

Læs mere her

Symetri A/S
Robert Jacobsens Vej 70. 1.
2300 København S
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK13737436
P nummer: 1000616432

Send til en kollega

0.078