23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Brandsikre løsninger fra DENIOS

DENIOS tilbyder kompakte løsninger, med et næsten uendeligt tilbehørssortiment, som alle tilbyder 90 minutters brandbeskyttelse (REI 90)

DENIOS tilbyder et mangeårige produktsortiment indenfor walk-in brandsikringslagre, som har den påkrævede sikkerhed ved lagring af farlige medier.

Alle brandsikringscontainere fås med teknisk ventilation, opkørselsrampe, 1- eller 2-fløjet dør, dørholder, opvarmning og eksplosionsbeskyttelse. Brandsikringscontainere kan udstyres med individuelle reolsystemer og belysning.

Læs også: Nødbrusere fra DENIOS

Serien FBM
Serien FBM er reollagre med brandbeskyttelse. FBM er et farligt-gods lager med et højdejusterbart reolsystem til sikker og komfortabel lagring af op til 64 tromler à 200 liter eller 16 IBCer.

Typeserien FBM fås som standardversion med omfangsrigt udstyr og i forskellige varianter. Brandsikringslagre fra DENIOS' er velegnede til både indendørs og udendørs opstilling.
Ved lagring af antændelige medier på paller eller i IBCer er brandbeskyttelseslagret FBM en sikker løsning i henhold til loven.

Serien BMC
På området walk-in brandsikringslagre tilbyder DENIOS Typenserien BMC som indeholder et stort sortiment af kompakte lagre til 1 tromle eller smådunke til op til storlagre med mere end 20 m² nytteareal og højden op til 2,5 meter - kombineret med et næsten uendeligt tilbehørssortiment. Dermed opfyldes kravene perfekt. BMC opfylder de krav, vores kunder oftest spørger om.

DENIOS er specialisten på områderne miljøbeskyttelse og arbejdssikkerhed for håndværk og industri. Lager til farlige medier, teknik- og sikkerhedsrum og produkter til arbejdssikkerhed hjælper kunder i hele verden med at opfylde virksomhedens forpligtelser. Fra det mindste behov til store lagerløsninger fremstilles produkterne i DENIOS’ egen produktion, certificeret og i overensstemmelse med bestemmelserne.

Se DENIOS’ store udvalg af brandsikre løsninger og mange andre produkter i vores webshop www.denios.dk/shop

Skulle du have spørgsmål eller har brug for rådgivning sidder vi klar ved telefonen på 76 24 40 80 eller send en e-mail til: info@denios.dk

 

DENIOS ApS
Dannevirkevej 6
7000 Fredericia
Fredericia Kommune
Danmark
CVR nummer: DK30896173
P nummer: 1013642857

Kontaktperson

RSF
René Skovgaard Frøslev
Direktør
+45 76244080 ref@denios.dk

Send til en kollega

0.049