23948sdkhjf
Del siden
Annonce

En smart og billig løsning

Flere gange om ugen bruger montørerne i Hansens VVS leveringskonceptet FlexBox fra Sanistål, for det er både en smart og billig løsning, fortæller indehaver Teddy Hansen.

De 14 montører i Hansens VVS ved godt, hvad de skal gøre, hvis de står ude ved en kunde og pludselig mangler materialer til at fuldføre en opgave.

”De skal ringe efter en FlexBox fra Sanistål, for det er langt den billigste løsning. Derfor har jeg forklaret montørerne, at det er en dårlig idé, hvis de selv kører til grossisten efter varerne,” siger Teddy Hansen, der ejer Hansens VVS, som ligger i Græsted.

Med Saniståls FlexBox koncept får hans virksomhed leveret varerne inden for en time der, hvor de har brug for dem. Det betaler Teddy Hansen som regel 99 kr. for, hvilket er prisen, når man er i en radius af 10 km fra en Sanistål butik.

Vi arbejder – Sanistål leverer
”FlexBox er smart, fordi det er en billig løsning for os, og så har jeg varerne i løbet af en time. Skulle jeg sende en af montørerne af sted i en vogn for at hente materialer, ville det hurtigt koste mig 500 kr.,” siger Teddy Hansen.

Hansens VVS bruger FlexBox to til tre gange om ugen som regel bare til levering af rør og andre småting. Det er ofte først ude hos kunden, at montørerne finder ud af, hvilke materialer de har brug for. Andre gange viser opgaven sig at være anderledes end forventet, ligesom FlexBox også bliver brugt, hvis montørerne har glemt at bestille nogle materialer hjem, som de har brug for her og nu.

”I de tilfælde er FlexBox en rigtig god løsning. Vi kan passe vores arbejde, mens materialerne bliver leveret af Sanistål, og vi bliver hurtigere færdige med opgaverne,” siger Teddy Hansen.

Læs mere om FlexBox her >>

 

Ahlsell Danmark
Håndværkervej 14
9000 Aalborg
Aalborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK42997811
P nummer: 1003072200

Send til en kollega

0.063