23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Bliv opdateret på alt om Sikring fra Carl F på Ejendomsmessen i Bella Center

Mød Carl F, en del af Sanistål, på årets ejendomsmesse i Bella Center 29. og 30. marts - vi har fyldt kurven med spændende produkter og viden om Sikring. Vi garanterer, at du bliver inspireret til din sikring af boligforeningen eller virksomheden.

Mød Carl F, en del af Sanistål, på årets ejendomsmesse i Bella Center 29. og 30. marts - vi har fyldt kurven med spændende produkter og viden om Sikring. Vi garanterer, at du bliver inspireret til din sikring af boligforeningen eller virksomheden.

Nå ja, og så kan du vinde en iPad i vores konkurrence. Det eneste, du skal gøre, er at scanne det kort, som du får ved indgangen på vores stand, og så er du med i lodtrækningen.

Spørg os om alt (inden for Sikring), når vi forhåbentligt ses til Ejendomsmessen. Vi ved det meste, og resten finder vi ud af for dig.

Herunder får du et par smagsprøver på de ting, som du kan høre meget mere om på fagmessen.

  • Hør om vores eget brand inden for mekaniske dørlukkere, der giver en ensartet og funktionssikker drift under alle forhold - også i tilfælde af strømsvigt.

  • Hør også om fordelene ved hele paletten af dørautomatik fra vores anerkendte samarbejdspartner, CDVI, som Carl F lagerfører i stor stil.

  • Med Salto har vi markedets bredeste sortiment inden for innovativ adgangskontrol. Et eksempel er Saltos cloud-løsning - Salto KS  – der erstatter nøglebundtet og giver direkte adgang for ansatte, besøgende eller leveringen, når det er hensigtsmæssigt for dem at komme ind. Tildel dem en brik og definer, hvor og hvornår brikken kan bruges. Så nemt er det.

  • Salto har også et SVN Data on Card-system - adgangskontrol med online og offline døre på samme tid. Vil man slette en bruger, blacklister man dem i systemet. Online dørene bliver så budbringer og opdaterer brugernes nøglebrikker i takt med, at de passerer dem. Beskeden om sletning bliver så videreført til de forskellige offline adgangspunkter via nøglebrikkerne, og den slettede bruger er nu forment adgang til både online og offline døre. Hurtigt, enkelt og billigt, for offline døre er betydeligt billigere end online døre.

  • EVVA og deres topsikre, mekaniske låsesystem finder du kun hos os i Danmark. De dobbeltsidede og vendbare nøgler er i højeste sikkerhedsklasser, de er brugervenlige og så er de effektive, når det skal gå stærkt. Vi producerer og tilpasser dem i vort eget servicecenter. Det må du høre mere om.

  • Hør om vores omfattende udvalg inden for dørtelefoni – vi har det, du skal bruge af smarte og fleksible løsninger til boligforeningen.

  • Styr alarmen med mobilen. Det og meget mere finder du i sortiment inden for kameraovervågning til både store og små opgaver.

  • Carl F 2000 er vores egen serie af bl.a. dørgreb og hanke. Sammen med vores kendte Blå Bibel, der har ALT inden for beslag, er du godt klædt på, når du skal sikre boligforeningen, supplere eller renovere det, du allerede har og det bedste – at du kan klare det hele i ét hug hos én leverandør.

 Vi glæder os til at snakke Sikring med dig på messen.

Ahlsell Danmark
Håndværkervej 14
9000 Aalborg
Aalborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK42997811
P nummer: 1003072200

Send til en kollega

0.063