23948sdkhjf
Del siden
Annonce

“Ny” mand i spidsen for Simpson Strong-Tie Danmark!

Efter godt 1 år som skandinavisk salgsdirektør hos Simpson Strong-Tie tager Kasper Bregendahl nu det samlede ansvar for Simpson Strong-Tie i Danmark og tiltræder pr. 1. april som adm. direktør.

Det er en naturlig udvikling efter et succesfyldt år for hele virksomheden hvor man ligeledes har opkøbt Gunnebo i Sverige og Christiania Spigerverk i Norge med henblik på at blive markedets foretrukne totalleverandør af befæstigelsesløsninger til træ. ”Jeg er stolt over at få muligheden, for sammen med det stærke hold vi har, både i marken og på fabrikken, at løfte vores virksomhed til nye højder! Vi har et fantastisk stærkt brand, vi udvikler konstant nye produkter og vi er allerede nu markedsledende på viden på vores felt – det skal fastholdes og udbygges yderligere i årene der kommer”, udtaler Kasper Bregendahl som samtidig fastslår at produktionen fastholdes og udvides i Danmark og Sverige. ”Vi er lokale – det var vi da vi hed BMF og det er vi også i dag, hvor vi hedder Simpson Strong-Tie – DNA’et er det samme, men vi har fået helt andre muligheder og power efter at vi er kommet ind i en stor familie og det skal udnyttes til at sætte et endnu større aftryk i markedet. Kvalitet kommer indefra – det ligger i dine værdier og den måde du agerer på – både privat og som medarbejder. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten – det skal håndværkeren, bygherren og trælasten ikke tvivle på i noget henseende – når der vælges Simpson Strong-Tie produkter kan man være tryg og derfor vil vi også fortsat sætte dokumentation og tests højt!

Kasper Bregendahl har mangeårig erfaring i byggebranchen, med stillinger hos Ivarsson A/S, Velfac A/S og E.J. Badekabiner A/S. Kasper tiltræder sin nye stilling som adm. direktør hos Simpson Strong-Tie pr. 1. april 2017.


Spørsmål kan rettes til:

Kasper Bregendahl
Simpson Strong-Tie A/S
kbregendahl@strongtie.com
(+45) 8781 7400

Simpson Strong-Tie A/S
Hedegårdsvej 11, Boulstrup
8300 Odder
Odder Kommune
Danmark
CVR nummer: DK65653818
P nummer: 1002213704

Kontaktperson

FL
Frederik Lindgaard
FLindgaard@Strongtie.eu

Send til en kollega

0.063