23948sdkhjf
Del siden
Annonce

JCB 540-180 HiViz teleskoplæsser

Den nye models løftekraft er på voldsomme 4000 kg og kan løfte 2500 kg op i 18 meters højde.

JCB har siden 1977 været pioner indenfor fremstillingen af teleskoplæssere og der arbejdes konstant på at forny og forbedre modellerne. JCB er stadig den største fabrikant af teleskoplæssere i verden.  Udover at være den største fabrikant af teleskoplæssere, kan JCB ligeledes prale af, at være den producent, der kan tilbyde den største sikkerhed og det bedste udsyn i maskinerne.   

Til familien er der nu kommet den helt nye JCB 540-180 HiViz teleskoplæsser. Den nye models løftekraft er på voldsomme 4000 kg og kan løfte 2500 kg op i 18 meters højde. Den nybyggede teleskoplæsser er designet for at minimere spildtid og spare dig penge. Det betyder at du kan forvente stor fleksibilitet, oppetid og ergonomisk indretning. 

Udskuddet af bommen sker med en stærk dobbeltkæde som sikrer jævnt udskud. Betjeningen sker med 1 servojoystick, hvori du let og smidigt kan justere den 110l/min høje oliemængde som maskinen har til rådighed. Bommen er konstrueret med overlap på 1 meter som sikrer styrke. Den lave bomprofil og drejepunkt giver et uovertruffet udsyn bagud. Der er et fuldt sæt af side- og bagspejle for at forbedre udsynet og højne sikkerheden. Udover spejle er der også mulighed for at få sat bakkamera og pulsradar på udvalgte modeller, dette er med til at sikre dine kollegaer omkring dig.

JCB 540-180 HiViz er den seneste af JCB’s teleskoplæssere, der kan drage fordel af det lave bom omdrejningspunkt, hvilket giver et forbedret udsyn rundt om maskinen. Desuden giver Sway rammen operatøren mulighed for at holde helt plan før der løftes.  

Mandskabskurve

JCB 540-180 HiViz med mandskabskurve giver dig mulighed for at løfte personer op til 20,3 meters højde, med en arbejdsrækkevidde på 11.63 m. Der kan tilkøbes 2 mandskabskurve til modellen:

·         2.2 m fast last på 1000 kg, 3 personer

·         2.4 m udvidet til 4.4 m med 180 graders drejbar, 500 kg. 3 personer

Begge mandskabskurve betjenes via en fjernstyret fjernbetjening. Derudover er der et indbygget kontrolsystem, der forebygger overbelastning. Alle platforme lever op til EN280 standarder.

Udover platforme er der mange andre muligheder for tilbehør til maskinen såsom; skovl, fejeblad, gafler, kranarm, kran krog og meget mere.

Spar tid og penge

JCB producerer deres maskiner til at have mest mulig køretid, dette betyder også at der er taget højde for at motoren er JCB’s egen EcoMAX uden partikelfilter. EcoMAX motoren yder stor effekt og drejningsmoment ved et lavt omdrejningstal. Det er nemt at tilgå maskinens batteri via din nøgle til maskinen. Derudover er det nemt og hurtigt at påfylde både diesel og AdBlue  fra jordniveau.

JCB teleskoplæsseren 540-180 HiViz er utroligt manøvredygtig med dens korte/kompakte akselafstand, styringslås vinkler 4/2 samt krabbestyring. Gensalgsværdien er høj for en JCB maskine. 

LiveLink

Som standard i alle JCB maskiner findes LiveLink, hvilket giver dig mulighed for at følge dine maskiner i realtid, følge brændstofforbruget, driftstimer, service og vedligeholdelse af maskinen. LiveLink alarmerer dig, hvis din maskine forlader forudbestemte områder. På den måde kan du følge din maskines placering i tilfælde af tyveri.

JCB Finans

Gennem JCB finans har du mulighed for at få finansieret din nye JCB maskine til et af markedets laveste renter. JCB finans tilbyder garanti Premier cover som normalt er på et år, men som kan udvides helt op til 5 år.
JCB kan tilbyde dig hele pakken. Hvis dette har interesse så tag kontakt til Nicolaisen & Larsen på tlf. 70 10 12 14 og hør mere om dine finansierings muligheder.

Servicekontrakt

Når du køber din maskine hos Nicolaisen & Larsen kan du samtidig købe en servicekontrakt.
Deraf har du sikkerhed for dine omkostninger for de næste op til 5 år frem og du får derved styr på maskinen totalomkostninger.

Reesink Construction
Holmegade 58
6990 Ulfborg
Holstebro Kommune
Danmark
CVR nummer: DK45150615
P nummer: 1003083705

Send til en kollega

0.063