23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Grøn kabelteknologi til grøn strøm

P-Laser er fremstillet med 100% miljøvenlig isolationsmateriale

P-Laser er det første bæredygtige MV og HV kabel til elforsyning, produceret med 100% miljøvenlige materialer. Med en 110°C driftstemperatur, er kablet overlegen i både pålidelighed og ydeevne i forhold til standard PEX kabler. Ved at vælge P-laser kabelteknologi kan elforsyningningen bidrage til den grønne omstilling og gøre grøn strøm - lidt mere grønt.

100% miljøvenlige materialer
P-Laser er fremstillet med 100% miljøvenlig termoplastisk isolationsmateriale (HPTE), der er fuldt genanvendeligt til anden plast produktion. Modsat PEX isolation, som kun kan bortskaffes ved afbrænding

Tåler 20% højere driftstemperatur
P-Laser tåler, i kraft af dets termoplastiske isolationsmateriale, temperaturer på helt op til 130°C i tilfælde af nødsituationer eller ved overbelastning af elnettet. Dette sikrer en større distributionskapacitet og netværkspålidelighed.

80% mindre CO2 udledning
Til produktion benyttes en innovativ fremstillingsproces uden afgasning af kabelisolationen, hvilket reducerer CO2 udledningen med godt 1 ton per kilometer produceret kabel.

Hurtigere produktion og levering 
Uden afgasningsprocessen og takket være muligheden for uafbrudt linjeproduktion, produceres og leveres P-Laser kabler hurtigere end PEX-isolerede kabler.  

Prysmian Denmark
Roskildevej 22
2620 Albertslund
Albertslund Kommune
Danmark
CVR nummer: DK27917887
P nummer: 1020861459

Send til en kollega

0.094