23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Simplificer dit kabeldesign med Roxtec Transit Designer™

Optimal sikkerhed og kompleksitet er en udfordring for mange ingeniører i forbindelse med kabeltræk og tætning af disse. Mange bygninger kræver efterhånden omfattende kabel- og rørgennemføringer og der er særligt strenge krav til plads.

Transit-designværktøj til bedre udnyttelse af tid og rum
Odense Maritime Technology A/S (OMT)  i Danmark sparer op til 80 % tid og forenkler design af kabel- og rørtætninger ved hjælp af et online værktøj fra Roxtec.

VP Global Services Niels Ammundsen i OMT forklarer, hvor vigtigt den web-baserede applikation Roxtec Transit Designer™ er i designfasen. I et nyligt projekt, hjalp værktøjet dem med at spore og følge indholdet af hver kabelgennemføring.

"Vi havde 1.000 gennemføringer og strenge marginer. Kunden krævede 20 procent kapacitet til fremtidige installationer og detaljeret kontrol af den uudnyttede margin hele vejen gennem projektet. Vi brugte Roxtec Transit Designer™ for at sikre vi havde plads nok."

Betydelige tidsbesparelser
OMT-holdet var i stand til at overvåge udviklingen og give opdateringer på et dag-til-dag grundlag vedrørende kabelgennemføringernes fyldrate. Dette beroligede kunden, der ønskede at undgå risikoen for at skulle skære nye eller modificere åbninger.
De anslår deres tidsbesparelser til 80 procent i forhold til dimensionering og holde styr på gennemføringerne manuelt.
"Vi reducerer også risiko, da vi identificerer problemer, før de bliver til virkelighed"

Deling af arbejdet online
Holdet værdsætter det brugervenlige interface, integrationen med andre design-programmer og det visuelle, der viser hvordan man skal pakke modulerne samt evnen til at dele arbejdet med projektmedlemmer på andre lokationer.
OMT-holdet bruger værktøjet til at sikre, at de vælger en tætningsløsning, som opfylder alle krav, og at være i stand til at bedømme størrelsen af gennemføringer korrekt.
"Vi ved fra tidligere projekter, at Roxtec-produkter lever op til forventningerne, og at de har alle de nødvendige certifikater med hensyn til brandsikring og gas-tæthed."

Roxtec Denmark ApS
Huginsvej 3
3400 Hillerød
Hillerød Kommune
Danmark
CVR nummer: DK34058032
P nummer: 1017287369

Kontaktperson

LK
Lasse Kohrtz
Segment Manager Infrastructure & Industry
+45 42686636 lasse.kohrtz@roxtec.com

Send til en kollega

0.048