23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Solafskærmning er en vigtig faktor i et godt indeklima

Forudsætningen for et optimalt indeklima er professionel solafskærmning, der gør det muligt at regulere solens lys og varme.

Dårligt indeklima kan direkte forringe virksomhedens konkurrenceevne, da medarbejdernes koncentrations- og arbejdsevne svækkes, og deres sygefravær øges. For skoleelever betyder et dårligt indklima forringet indlæringsevne og hukommelse.

Temperaturen spiller en væsentlig rolle for indeklimaet. Den optimale arbejdstemperatur ligger mellem 20o C og 25o C. Om sommeren, når solen er kraftigst, kommer temperaturen let over dette niveau, og det er derfor vigtigt at minimere solens opvarmning af bygningen. Om vinteren falder temperaturen hurtigt, og her kan det være en fordel at udnytte den gratis solvarme. 

Dagslyset spiller ligeledes en stor rolle for indeklimaet. Arbejdsrum skal, ifølge Arbejdstilsynet, have tilgang af dagslys, så rummene er velbelyste, uden at medarbejderne udsættes for blænding.

Forudsætningen for et optimalt indeklima er professionel solafskærmning, der gør det muligt at regulere solens lys og varme. Resultatet er en øget medarbejdertilfredshed og produktivitet.

Kontakt os og hør, hvordan vi kan forbedre indeklimaet i alt byggeri: 4448 0956 eller salg@blendex.dk

Blendex A/S
Grusbakken 1-3
2820 Gentofte
Gentofte Kommune
Danmark
CVR nummer: DK12478097
P nummer: 1000392510

Kontaktperson

RHJ
Rune H. Jensen
Kommunikation
+45 61122050 rhj@fischergroup.dk

Send til en kollega

0.062