23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ny Busch-CO2 sensor sørger for frisk luft

Den nye Busch-CO2 sensor måler luftkvalitet og fugtighed og justerer friskluftindtag.

De energibestemmelser, vi har her i landet, betyder, at der normalt er god varmeisolering i nye bygninger og renoverede bygninger. Isolerede vinduer, tage og vægge medfører dog meget lav luftudskiftning. Fordelen er energibesparelser, men det har også den ulempe, at CO2-koncentrationen i rummet stiger – sammen med luftfugtigheden. ABB tilbyder nu en innovativ løsning med den nye Busch-CO2 sensor, der sikrer, at du har den helt rigtige mængde frisk luft.

CO2 er en lugtfri og smagløs gas. Den dannes, når vi ånder ud, og høje niveauer kan betyde, at du føler dig utilpas eller oplever tab af koncentration og ydeevne. Især på steder, hvor der samles mange mennesker – for eksempel ved møder og konferencer samt i klasselokaler – bør CO2-koncentrationen i luften ikke overstige 1000 ppm. God luftkvalitet er nu sikret med et ventilationssystem, der styres af ABB’s nye CO2-sensor.

Den nye Busch-CO2 sensor måler ikke kun CO2-koncentration i luften, men også fugtighed, lufttryk og temperatur. Alle fire værdier vises på displayet. Øvre grænser for kuldioxid og luftfugtighed kan indstilles via det brugervenlige tastatur. Hvis niveauerne overskrides, bliver der udløst en relækontakt. Dette får vinduerne til at åbne automatisk, eller der startes en ventilator. Dette kan også indstilles på tastaturet. Sensoren holder øje med niveauerne i den omgivende luft og sørger for at slukke, når de falder under grænsen – vinduer lukkes, og ventilatorer slukkes. Der kan også indstilles stoptider. Sensoren, der måler den omgivende luft, kan indstilles til manuel eller automatisk drift.

Den nye Busch-CO2 sensor fra ABB kan installeres i tilpassede planforsænkede sokler og kan integreres i de fleste elektroniske installationer.

Produktfordele
− CO2- og fugtighedssensor med display
− Visning af temperatur og lufttryk
− To potentialfrie relækontakter (6 A) med fælles konnektor
− Justerbare tærskelværdier for CO2 og fugtighed
− Lampe på display bliver rød, hvis signalniveauet overskrides
− Styring til vinduesåbnere eller ventilatorer (to niveauer)
− Justerbar stoptid
− Automatisk eller manuel tilstand
− Brugervenlig og nem at justere

 

ABB A/S
Lautrupvang 8
2750 Ballerup
Ballerup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK31371716
P nummer: 1002887225

Send til en kollega

0.079