23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Sidste chance for at nå med på konferencen UDBUDSLOVEN UPDATE 2017

Vil du være helt opdateret på retspraksis og implementeringen af den nye udbudslov? Så må du ikke gå glip af Nohrcons udbudskonference d. 1. juni, hvor landets førende udbudseksperter giver dig det fulde overblik, du måske ikke lige når i hverdagen.

Gennem oplæg, dialog og debat tager vi pulsen på den nye udbudslov, og hvordan det egentlig går med at anvende de nye regler i praksis.

Du får et overblik over implementeringen af de nye regler med særligt fokus på de områder, der giver udfordringer både for ordregiver og tilbudsgiver.

Vi tager fx fat på ESPD, markedsdialog og evaluerings- og pointmodeller i praksis. Du kan høre helt konkrete erfaringer med udbudsloven, og du bliver opdateret på den seneste udvikling inden for retspraksis ved de to førende udbudsspecialister Tina Braad fra Bech-Bruun og Peter Dann Jørgensen fra Bird & Bird.

Nohrcons konference UDBUDSLOVEN UPDATE 2017 giver førstehåndsindsigt i arbejdet med den nye udbudslov. Du får vigtig ny viden og inspiration fra en række aktuelle temaer og cases, udvalgt i lyset af de nye direktiver.

Se programmet her - og glæd dig til en faglig netværksdag med andre udbudsspecialister, som også vil være på forkant med udviklingen:

UDBUDSLOVEN UPDATE 2017
1. juni 2017, Aarhus

Se alle Nohrcons øvrige arrangementer inden for Byggeri, Udbud og Personlig udvikling:

www.nohr-con.com

Nohrcon ApS
Ewaldsgade 9
2200 København N
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK30607635
P nummer: 1013343957

Kontaktperson

PGM
Peter Green Melgaard
Kommunikations- og marketingchef
+45 70201146 pm@nohrcon.com

Send til en kollega

0.049