23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Prysmian udstiller på ANGA COM messe i Tyskland

Besøg os på stand 8/T24

Prysmian Group præsenterer i dag på stand 8/T24 sine seneste innovationer til bredbåndsnet på ANGA COM messen i Køln. Som førende producent af optisk fiber leverer virksomheden den teknologi, der er nødvendig for en regionsdækkende udrulning af Gigabit bredbåndsforbindelse i Europa.

Prysmian Group er ledende indenfor udviklingen af ultrakompakte optiske fiberløsninger. Ud over mini og micro kabelforbedringer præsenterer gruppen også dets FlexTube®  kabelteknologi med høj fibertæthed, modulært design, hurtig og enkel tilslutning.

Med 2112 fibre er FlexTube® det højeste fiberantal for et fleksibelt modulbaseret microkabel, installeret til dags dato. Det er designet til at være ekstremt kompakt, let og fleksibel såvel som hurtigere at installere. Herved kan serviceudbydere nemt installere et rekordantal fibre i komplekse eller kompakte installationer.  

Prysmian Group demonstrerer også dets interne og eksterne distributionsløsninger med VertiCasa® og Retractanet® såvel som XSMobile® kabler til FTTA med BendBright og WideCap optiske fibre.

Økonomisk vækst og forbrugernes efterspørgsel afhænger i vid udstrækning af super hurtig Gigabit bredbåndsforbindelse, som altid er tilgængelig. Så når verden går trådløst, bliver fiber teknologi meget attraktivt.  Prysmian arbejder på at skabe nye, mere avancerede FTTH-teknologier af højeste kvalitet, der reducere den nødvendige splejsningstid. 
 
"Med vores teknologier kan vi imødekomme telekommunikations industriens løbende udviklingskrav til hurtig og omkostningseffektiv bredbåndsudvikling. At vælge de nyeste samt højkvalitative løsninger er nøglen til at optimere både Capex og Opex og opbygge robuste og fremtidssikre infrastrukturer ", udtaler Philippe Vanhille, Senior Vice President for Telecom Business hos Prysmian Group.

Prysmian Denmark
Roskildevej 22
2620 Albertslund
Albertslund Kommune
Danmark
CVR nummer: DK27917887
P nummer: 1020861459

Kontaktperson

EKJ
Eva Kjær Jones
Marketing Manager
+45 29924106 eva.jones@prysmiangroup.com

Send til en kollega

0.062