23948sdkhjf
Del siden
Annonce

FAKRO præsenterer nyt overskud

FAKRO Danmark A/S præsenterer overskud for 2016.

"Vores fokus er klart på toplinjen i disse år hvor opgaven går på at konsolidere FAKROs position på det vigtige danske marked for ovenlys og trapper," udtaler Jon Tougaard, adm. direktør for det danske selskab.

"At vi så samtidig kan sikre et overskud hvert år i de seneste år, det skader jo ikke," fortsætter han. "Vi ved nu, at kundebasen til FAKROs produkter og løsninger er til stede i Danmark og vi er netop ved at trimme organisationen for at kunne fortsætte væksten og tage markedsandele," siger Jon Tougaard.

"Vi har lukket op for en enestående konkurrencemæssig situation som især giver store fordele til forhandlerne og deres kunder. Prissætningen på produkterne har ændret sig fra "prisliste & lommeregner" til godt købmandsskab hvor alle får noget ud af en handel," fortæller Jon Tougaard.

Konkurrencen er ekstrem hård i disse år da verdens to største udbydere af ovenlysvinduer, danske Velux og polske FAKRO, slås om kundernes gunst på det samme lille marked. Det giver rabatter og betingelser, man kun kunne drømme om i branchen få år tilbage.

"Kunderne ved det, forhandlerne er ved at forstå det og konkurrenterne og vi har vidst det siden 2013: Hvis ikke FAKRO er på markedet for ovenlys og lofttrapper i Danmark, så slutter pris- og rabatfesten lige så hurtigt, som den begyndte," siger Jon Tougaard. "Der minder det nok en hel del om benzinprisen - er der blot én udbyder, så gad jeg godt vide hvad en liter 95 ville koste," afslutter han.

FAKRO Danmark A/S er et 100% ejet datterselskab af polske FAKRO, som er verdens anden største producent af ovenlysvinduer og tilbehør hertil samt Europas største producent af lofttrapper og relaterede produkter. Det danske selskab blev etableret i 2013.

FAKRO Danmark A/S
Bredgade 45
7400 Herning
Herning Kommune
Danmark
CVR nummer: DK35031294

Kontaktperson

Jon Tougaard
Adm. direktør
+45 70252531 jon.tougaard@fakro.dk

Send til en kollega

0.078