23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Roxtec vs Cable Glands

Har du også brug for at minimere pladsen af dine kabinetter? Opnå pladsbesparelse ved brugen af Roxtec tætningsløsninger

Roxtec's kompakte tætninger til kabinetter er specielt designet til at kunne føre flere kabler gennem den samme åbning og tilmed bruge afsluttede kabler uden at skulle klippe stik af. Den enkelte udskæring kan rumme op til 32 kabler, hvilket mindsker pladsen og vægten sammenlignet med traditionelle kabelforskruninger. Designere og fabrikanter kan på denne måde reducere både mængen, størrelsen og vægten af kabinetterne. De kan faktisk halvere vægten og samtidig øge kabelkapaciteten med op til 40% sammenlignet med kabelforskruninger. 

Roxtec's Multidiameterteknologi gør det yderliger nemt at føre kabler af forskellig størrelse igennem åbningen, da modulerne let tilpasses med de aftagelige lag. Desuden nedbringes installationstiden og kan faktisk halveres på grund af de væsentligt færre komponenter i Roxtec's kompakte løsninger til kabinetter. 

Hvorfor Roxtec?
Wilhelmsen Technical Solutions A/S bruger Roxtec's kabinetløsning ComSeal i deres kabinetter og siger at de vælger Roxtec på grund af fleksibiliteten og at kabeltætningerne er lette at arbejde med. Med Roxtec's løsning sparer de både tid og nedbringer lead timen på deres kabinetter. 

Roxtec Denmark ApS
Huginsvej 3
3400 Hillerød
Hillerød Kommune
Danmark
CVR nummer: DK34058032
P nummer: 1017287369

Kontaktperson

LK
Lasse Kohrtz
Segment Manager Infrastructure & Industry
+45 42686636 lasse.kohrtz@roxtec.com

Send til en kollega

0.063