23948sdkhjf
Del siden
Annonce

En service ud over det sædvanlige

Derfor har Bikubenfonden valgt All Remove i snart fem år.

I Danmark er der tusindevis af fonde, der hvert år uddeler milliarder af kroner til blandt andet almennyttige formål, uddannelse, forskning og kultur. I Bikubenfonden støtter man ”unge på kanten” og aktuel kunst.

Rengøring i Fondenes Hus
Da Bikubenfonden i 2013 købte Fondenes Hus på Otto Mønstedsgade 5 manglede de en samarbejdspartner til den daglige rengøring og vinduespudsning.

Efter en større licitation faldt valget på All Remove, der kort tid efter også fik ansvaret for Bikuben Kollegiet i Ørestad. Siden da har samarbejdet udviklet sig.

Fordelen ved en totalleverandør
”Vi har brugt All Remove i 4,5 år og ganske hurtigt viste det sig, at de er gode til meget mere end at gøre rent og fjerne graffiti,” fortæller Michael Dahlmann Pedersen, ejendomsinspektør i Bikubenfonden.

”Når vi har brug for noget ud over det sædvanlige, står All Remove altid øverst på min liste. Det kan være kantinehjælp, opdækning til møder, indkøb af brød og frokostordninger – kort sagt alle de mange ekstra ydelser, som man typisk ikke finder i traditionelle rengøringsfirmaer. Takket være All Removes alsidighed slipper jeg for at ringe rundt til en masse forskellige firmaer, og det er en stor hjælp. All Remove har aldrig sagt nej til en opgave, og de har løst alle opgaver, som de har fået.”

All Remove hjælper også Bikubenfonden undendørs, for eksempel når der skal ryddes sne og saltes i vintersæsonen. I Bikuben kollegiet består rengøringsservicen også i tømning af skakter.

All Remove Danmark A/S
Fabriksparken 23
2600 Glostrup
Glostrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK20691247
P nummer: 1011765145

Kontaktperson

Send til en kollega

0.064