23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Fremtidens boliger skal bestå af præfabrikerede moduler

En stor ejendomsudvikler i Kina planlægger at opføre 100 nye fabrikker til præfabrikerede bygningskomponenter over de næste fem år, understøttet af verdens mest avancerede VDC- og supply chain management system, YTWO.

YTWO Formative, der er verdens første cloud-baserede kombinerede 5D BIM og supply chain management enterprise platform udbyder til bygge- og boligbranchen, har netop indgået en aftale med MyHome Group, en førende kinesisk ejendoms- og byudvikler. Aftalen med MyHome er YTWO Formative's anden kontrakt efter aftalen med tyskbaserede CG Group, der blev indgået den 22. marts 2017. YTWO samarbejder dermed nu med to ejendomsudviklere med en samlet projektvolumen på over US$ 33 mia. over de kommende år.

Bag MyHome Groups beslutning om at samarbejde med YTWO Formative ligger virksomhedens målsætning om at transformere og opgradere hele virksomheden gennem digitalisering og industrialisering.

I den kommende 5-årige planperiode planlægger MyHome, der er stærkt fokuseret på kvalitet og bæredygtighed, at opføre hele 100 fabrikker til produktion af præfabrikerede bygningselementer. Samtidig vil virksomheden oprette 200 tyske automatiske produktionslinjer for at understøtte præfabrikationsproduktionen.

Men betonelementer alene er ikke nok. Der skal også effektiv projektplanlægning og –styring til. Et vigtigt element i MyHome’s vækstplaner er således anvendelsen af YTWO-teknologien, der indeholder en end2end cloud-baseret 5D BIM platform kombineret med et integreret produktkatalog, logistiksystem og forsyningskæde, der tager projekter fra koncept til færdiggørelse.

Med andre ord, MyHome vil bruge YTWO til at reducere deres materialeomkostninger, og ”smart production” til at producere præfabrikerede betonelementer i forskellig færdiggørelsesgrad. Dette skaber billedligt talt legoklodser, der blot skal stables på byggepladsen – byggeriet på pladsen bliver altså i højere grad montage end konstruktion. Derved fjernes mange af byggeriets sædvanlige fejlkilder, omkostningerne minimeres, logistikprocesserne forenkles, og fremtidens generationer får boliger til langt mere overkommelige priser.

YTWO platformen gør det muligt for MyHome Group at forbinde og styre alle interessenter, projekter og præfabrikationsfabrikker i et samlet Big Data miljø. Aftalen med YTWO gør MyHome Group til den første virksomhed i Kina, der forbinder op til 600 interessenter, såsom entreprenører og underleverandører, på den samme 5D BIM-platform. MyHome's mål er at opnå op til 30% besparelser på projekterne, muliggjort af YTWO-teknologien.

Thomas Wolf, bestyrelsesformand i YTWO Formative og Group CEO for RIB, siger: "Kina er det største ejendomsmarked i verden og et af de områder, ud over USA og Tyskland, hvor vi i øjeblikket tilbyder strategiske partnerskaber til udvalgte pilotkunder. Vi er stolte af at have MyHome Group som vores første kinesiske visionær på transformationsrejsen for digitalisering og industrialisering. Vi vil løbende ledsage vores partnere på deres transformationsrejser og gøre vores bedste for at understøtte og fremskynde den globale bygge- og boligindustris fremskridt. "

Daoming Liu, formand for MyHome Group, siger: "Vi er meget glade for at have dette partnerskab med YTWO Formative. YTWO Formative har samme vision som vi, og vi ser et stort potentiale for transformation gennem digitalisering og industrialisering. Med vores høje vækst befinder MyHome Group sig i starten af en strategisk transformation. Over de næste 5 år vil vi etablere et stort antal modulære byggeprojekter i hele Kina. Jeg mener, at dette samarbejde udgør yderligere et skridt i retningen af at få denne transformation til at ske. Vi glæder os til at få alle vores projekters interessenter til at samarbejde på én platform og til vores samarbejde med udbyderen, der gør det hele muligt: YTWO Formative. "

 

Om MyHome Group

MyHome Group er en omfattende koncern, der hovedsagelig beskæftiger sig med ejendomsudvikling, byggeri og ejendomsadministration. Datterselskabet MyHome Real Estate blev noteret på fondsbørsen i Shenzhen i 1996. Koncernen driver forretning i Wuhan, Beijing, Shenzhen, Chongqing, Shenyang og andre store og mellemstore byer over hele landet. Virksomhedens samlede aktiver andrager over 2,9 mia. USD, og dens arealreservation er næsten 10 mio. m2. MyHome Group, der vandt "China Top 100 Real Estate Stars" og "2016 Central China Real Estate Company Brand Value Top 10", er nu berømt over hele Kina. Koncernens byggesektion MyHome Construction har som målsætning at sikre, at flere mennesker kan leve i brugbare, flotte og overkommelige huse og vil være Kinas førende virksomhed inden for modulært byggeri.

Om YTWO Formative

YTWO Formative blev etableret i 2016 og er et joint venture mellem RIB, verdens førende cloud-baserede 5D BIM-leverandør, og Flex, global leverandør af supply chain management. Ved at kombinere digitalisering og industrialisering tilbyder YTWO Formative en fuldt integreret end-to-end cloud-baseret 5D BIM enterprise platform til støtte for bygge- og boligbranchen verden over. Den digitaliserede og industrialiserede arbejdsproces kan generere besparelser og fordele på op til 30%.

RIB Software | North, Central & Eastern Europe
Ryesgade 19C
2200 København N
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK25126475
P nummer: 1007335446

Kontaktperson

Send til en kollega

0.125