23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Frøslev Træ med ny hjemmeside

Frøslev Træ har fået nyt udseende på nettet, men det er ikke kun designet, der er blevet opgraderet, også funktionaliteten er blevet væsentligt forbedret.

Den første store forandring du møder på froeslev.dk, finder du allerede på indgangssiden. Her har du mulighed for at vælge mellem 3 indgange. Arkitekten, Proff og gør-det-selv.

Under Arkitekten vil du bl.a. finde vores profiler som BIM-objekter, der er et flot referencekatalog og du kan læse om vores produkter og profiler.

Under Proff finder du hele vores produktkatalog og alle vores produktlinjer. Ligesom på den gamle hjemmeside, har du her mulighed for at søge i vores profilkatalog.

Gør-det-selv er målrettet hus og have entusiasten, der godt kan lide at bygge selv, eller som søger information omkring fx vores systemhegn.

Vi håber at vores nye hjemmeside vil gøre det nemmere at finde de informationer man søger, og at den vil være kilde til inspiration!

Har du spørgsmål til hjemmesiden, kan du kontakte marketingansvarlig Frank Truelsen på 7367 0655 eller på fzt@froeslev.dk

Frøslev Træ A/S
Jens P. L. Petersens Vej 1, Frøslev
6330 Padborg
Aabenraa Kommune
Danmark
CVR nummer: DK14248331
P nummer: 1000706812

Send til en kollega

0.11