23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Rifler, ræs og relationer – en dag med Lemvigh-Müller

Stål- og teknikgrossisten inviterede for nylig kunder og leverandører fra industrien til en dag, hvor der skulle skydes efter lerduer, køres i firhjulstrækkere og netværkes over grillen

Lemvigh-Müller holder løbende arrangementer – og i slutningen af juni inviterede grossisten 60 kunder og 10 leverandører fra industrien med på Danmarks flotteste flugtskydebane i Brande. Dybt inde i skoven i det midtjyske skulle sigteøjet finpudses og skydefærdigheder øves på både lerduebanen og riffelbanen. Alt sammen under kyndig vejledning af nogle af landets bedste skydeinstruktører fra Bjerggaard Shooting Service.

Formålet med dagen var at styrke bekendtskaberne – for det at kende hinanden inden for branchen er essentielt, mener Henrik Jørgensen, salgschef hos Lemvigh-Müller.

"Det at pleje relationerne skaber tillid – ikke kun mellem os som grossist og henholdsvis vores kunder og leverandører, men også kunderne og leverandørerne imellem. I løbet af snakken på kryds og tværs fandt mange ud af, at de havde de samme udfordringer i hverdagen, og her kunne de passende dele erfaringer,” fortæller Henrik Jørgensen, og uddyber:

”Den tætte relation gør, at vi stoler på hinanden, og det betyder alt for vores samarbejde – vi kan for eksempel hurtigt lige ringes ved for at få løst problemerne eller få aftalt et møde, hvor vi kan få talt om nye produkter og løsninger.”

Træk dit udstyr her!

Det var ikke et krav, at man selv skulle medbringe briller og høreværn. Men i stedet for bare at udlevere det, havde Lemvigh-Müller taget en AutoCrib værktøjsautomat med, som i dagens anledning var fyldt med det obligatoriske sikkerhedsudstyr. Ligesom en god klassisk sodavandsautomat, trækker man det, man skal bruge.

Se videoen: Smart lagerautomat holder styr på værktøjet 

Fandt det indre legebarn frem

Der blev mere end snakket om udfordringer og løsninger kunder og leverandører imellem den junidag på skydebanen. Audi Fredericia havde stillet de nye modeller i Hunting Experience-serien Q5, Q7 og A6 Alltrack til rådighed, så alle kunne gasse op i de store firhjulstrækkere. Derudover var der en konkurrence om, hvem der kunne ramme flest lerduer, og frokosten i det fri bestod af en god, solid omgang grill med det bedste af det bedste fra slagteren.

Der var adrenalinkick og god stemning hele dagen igennem, og ifølge Henrik Jørgensen blev det indre legebarn fundet frem i alle deltagerne.

Til stede af Lemvigh-Müllers kunder var blandt andet Danish Crown, Titan Wind Energy A/S og Haarslev Industries A/S, og blandt leverandørerne var blandt andet 3M, Makita Elværktøj og Hydrascand A/S – og mange, mange flere.

Lemvigh-Müller A/S
Stationsalleen
2730 Herlev
Herlev Kommune
Danmark
CVR nummer: DK56973311
P nummer: 1007938663

Send til en kollega

0.046