23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Opvarmning af tromler og IBCer

Temperaturfølsomme medier har en stor andel i produktionsprocesserne i offshore-, pharma- og levnedsmiddelindustrien. Egenskaberne af medierne er helt forskellige. Også produktionsprocesserne er forskellige fra virksomhed til virksomhed.

Krav til termoteknik

Kravene på moderne termoteknik er varierende. Lagring ved konstant temperatur, frostfri lagring eller termisk bearbejdelse i henhold til produktionsprocesserne. Afkøling og klimatisering er også nogle af kravene på den moderne termoteknik. DENIOS fremstiller også alternative løsninger på området termoteknik. DENIOS leverer varmekamre, klimakamre og kølecontainere i høj kvalitet.

Læs også: Polyethylen (PE) Depoter

Fleksibel opvarmning

Forskellige medier og produktionsprocesser kræver ofte præcise forberedelse. Når det drejer sig om fleksibel opvarmning af tromler på forskellige steder bruges varmekapper og varmebælter. Varmekapper fås til tromler og IBCer fra 25 op til 1.000 liter, også ex-beskyttet. Tromlevarmebælter fås af stål eller silikone og er velegnede til brug på forskellige steder.

Læs også: Højkvalitets skab Systema serien fra DENIOS

Tromlevarmeapparat FH

Tromlevarmeapparaterne af serien FH fås i 3 versioner og er udviklet specielt til brug på forskellige steder, pga. mobiliteten.

De er beregnet til opvarmning og smeltning af medier, som kræver en bestemt temperatur for at kunne blive videreforarbejdet. Den trinløse digitale temperaturregulering (0 til 300° C) giver mulighed for en effektiv styring af opvarmningen alt efter behov. Separat regulerbare opvarmningssystemer (opvarmning fra bunden, opvarmning fra  ydervæggen eller opvarmning fra både bunden og ydervæggen) kan anvendes til forskellige formål.

DENIOS er specialisten på områderne miljøbeskyttelse og arbejdssikkerhed for håndværk og industri. Lager til farlige medier, teknik- og sikkerhedsrum og produkter til arbejdssikkerhed hjælper kunder i hele verden med at opfylde virksomhedens forpligtelser. Fra det mindste behov til store lagerløsninger fremstilles produkterne i DENIOS’ egen produktion, certificeret og i overensstemmelse med bestemmelserne.

Se DENIOS’ store udvalg af tromler og mange andre produkter i vores webshop www.denios.dk/shop

Skulle du have spørgsmål eller har brug for rådgivning sidder vi klar ved telefonen på 76 24 40 80 eller send en e-mail til: info@denios.dk

 

 

DENIOS ApS
Dannevirkevej 6
7000 Fredericia
Fredericia Kommune
Danmark
CVR nummer: DK30896173
P nummer: 1013642857

Kontaktperson

Send til en kollega

0.063