Byggeri Elektronik Energi Fødevare Fødevare SE Metal COM Metal Metal NO Metal SE Detail Træ/Møbler Overblik  
 

Emhætte får én på lampen

Eico lancerer en ny serie avancerede, italienske emhætter, der er designet som elegante og stilrene lamper.

Uanset hvor flot og elegant en emhætte er designet, så betragtes den af mange som et nødvendigt onde. Køkkenet vil i deres øjne kunne indrettes meget mere enkelt og stilrent, hvis man placerede eksempelvis en frit-hængende lampe over kogepladerne i stedet for emhætten.

Nu kan denne drøm blive til virkelighed i alle danske køkkener. Firmaet Eico lancerer nemlig en ny serie italienske emhætter, der sætter helt nye standarder for elegance og frækhed i designet.

De nye emhætter af mærket Elica er således designet som - ja gæt selv: lamper.

Evolution er navnet på den nye serie
Den nye serie består både af en prismekrone og en række loftspendler i mere enkelt og tidløst design. De fungerer alle som et frithængende emfang med et long-life recirkulationsfilter, der kan vaskes og genbruges.

Kapaciteten er 400 kubikmeter luft i timen, hvilket normalt er fuldt tilstrækkeligt i et moderne hjem. Betjeningen sker let og komfortabelt med enten den tilhørende elegante fjernbetjening eller ved berøring af den lille ”easy-touch-pind”, der fikst stikker ned fra emhætten. Som et ekstra plus kan emhætten også lyse og på den måde erstatte en traditionel lampe.

Læs også: Farven afslører vandets temperatur

Prismæssigt ligger Evolution-emhætterne fra cirka 11.000 kroner og op til 21.500 kroner, men for de penge får man ikke alene en velfungerende emhætte. Man får også opmærksomhed og ikke mindst et personligt køkken, der udstråler stil og elegance - og mod til at gå helt nye og utraditionelle veje.

Firmaet Eico A/S ligger i Brønderslev og har gennem 25 år været en af de førende leverandører til køkkenbranchen. Sortimentet omfatter køkken-vaske, emhætter, armaturer, affaldssystemer, belysning og hårde hvide-varer, og produkterne kan købes i køkkenbutikker landet over.

Læs også: Stilrent design helt uden mislyde

Kilde: Eico A/S.


Skriv kommentar
Populære artikler

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Der er allerede 23.206 abonnenter.
Se det seneste nyhedsbrev.
Følg os via:


Se alleLokalnyheder - Hele landet Ændre område

Forurening sender skole-pris i vejret

15. september 2014 15:01

Selvom der er skåret 12 mio. kr. i forhold til det oprindelige tilbud, skal der stadig findes ekstra 18 mio. kr. til den nye Frederiksberg Skole i Sorø.

Lokale skal bygge Hobro Boligforening

15. september 2014 14:00

Byggeriet af 20 rækkehuse i Mølhøjparken i Hobro er nu så småt gået i gang og det med markant lokalt islæt.

"Boliger for livet" skyder op i Roskilde

15. september 2014 13:00

Der er fart på byggeriet på Himmelev Gl. Præstegård i Roskilde, 78 seniorboliger der er de første opført efter et koncept, hvor man bliver i boligen til livets ophør.

Ubudne gæster på motorvejsbyggeriet

15. september 2014 10:35

Ubudne gæster på motorvejsbyggeriet i og omkring Silkeborg - både hundeluftere, cyklister og ikke mindst mindre venligtsindede besøgende - er et stigende problem.

København halverer byggesagsgebyret

15. september 2014 10:30

Hovedstaden skærer halvdelen af de 790.000 kroner, som virksomheder i 2014 skulle betale i byggesagsgebyr.

18 nye seniorboliger på vej i Middelfart

15. september 2014 10:10

Et tidligere institutionsområde i Middelfart skal rives ned for i stedet at give plads til nye række- og etageboliger målrettet ældre.

Boligområde med 66 nye boliger på vej i Kolding

15. september 2014 08:59

Erhvervsområde i Seest bliver til et nyt boligområde med 66 boliger, når Teknologisk Instituts gamle afdeling rives ned.

Hotel-opgave svarer til et års omsætning for Aalborg-murer

15. september 2014 08:25

Vad’s Erhvervsbyg er i gang med en opgave, der svarer til et års omsætning for det lille Aalborg-firma: Udskiftning af badeværelser på First Hotel i Aalborg.

Offentlige opgaver vækker stor interesse

12. september 2014 14:35

Workshop i Høje-Taastrup om, hvordan også mindre virksomheder kan byde ind, når kommuner og andre udbyder opgaver, må melde udsolgt.

Væksthuset indviet i Aarhus

13. september 2014 07:00

Aarhus Universitet bød velkommen i nye unikke rammer med indvielsen af Væksthusene i Botanisk Have den 12. september. Dermed genåbner den populære attraktioner efter en omfattende ombygning og renovering, der har skabt et moderne formidlingscenter.

Se alleMedlemmernes egne nyheder

Ny spændende arkitektvideo af Retspsykiatrien i Middelfart!

15. september 2014 15:52
Nohr-Con ApS

I Nohr-Con's nyeste video af et spændende byggeprojekt kan du denne gang se, hvordan ombygningen og udbygningen af Retspsykiatrien i Middelfart har udmøntet sig i fremtidssikrede faciliteter.

Endnu en offshore ordre går til KT Erhvervsbyg A/S

15. september 2014 12:51
KT Erhvervsbyg A/S

KT Erhvervsbyg A/S bygger ny produktionshal for DST A/S, som fabrikerer rør- og stål­konstruk­tio­ner til offshore olie- og gasindustrien. Projektet er e ...

Hartmanns Research: Ses du privat med dine kollegaer?

15. september 2014 14:36
Hartmanns A/S

Hartmanns Research undersøger, hvordan det moderne arbejdsliv ser ud, og vi vil gerne invitere dig til at deltage i undersøgelsen. Vi vil blandt andet ...