Byggeri Elektronik Energi Fødevare Fødevare SE Metal COM Metal Metal NO Metal SE Detail Træ/Møbler Overblik  
 

Emhætte får én på lampen

Eico lancerer en ny serie avancerede, italienske emhætter, der er designet som elegante og stilrene lamper.

Uanset hvor flot og elegant en emhætte er designet, så betragtes den af mange som et nødvendigt onde. Køkkenet vil i deres øjne kunne indrettes meget mere enkelt og stilrent, hvis man placerede eksempelvis en frit-hængende lampe over kogepladerne i stedet for emhætten.

Nu kan denne drøm blive til virkelighed i alle danske køkkener. Firmaet Eico lancerer nemlig en ny serie italienske emhætter, der sætter helt nye standarder for elegance og frækhed i designet.

De nye emhætter af mærket Elica er således designet som - ja gæt selv: lamper.

Evolution er navnet på den nye serie
Den nye serie består både af en prismekrone og en række loftspendler i mere enkelt og tidløst design. De fungerer alle som et frithængende emfang med et long-life recirkulationsfilter, der kan vaskes og genbruges.

Kapaciteten er 400 kubikmeter luft i timen, hvilket normalt er fuldt tilstrækkeligt i et moderne hjem. Betjeningen sker let og komfortabelt med enten den tilhørende elegante fjernbetjening eller ved berøring af den lille ”easy-touch-pind”, der fikst stikker ned fra emhætten. Som et ekstra plus kan emhætten også lyse og på den måde erstatte en traditionel lampe.

Læs også: Farven afslører vandets temperatur

Prismæssigt ligger Evolution-emhætterne fra cirka 11.000 kroner og op til 21.500 kroner, men for de penge får man ikke alene en velfungerende emhætte. Man får også opmærksomhed og ikke mindst et personligt køkken, der udstråler stil og elegance - og mod til at gå helt nye og utraditionelle veje.

Firmaet Eico A/S ligger i Brønderslev og har gennem 25 år været en af de førende leverandører til køkkenbranchen. Sortimentet omfatter køkken-vaske, emhætter, armaturer, affaldssystemer, belysning og hårde hvide-varer, og produkterne kan købes i køkkenbutikker landet over.

Læs også: Stilrent design helt uden mislyde

Kilde: Eico A/S.


Skriv kommentar
Populære artikler

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Der er allerede 23.038 abonnenter.
Se det seneste nyhedsbrev.
Følg os via:
Hvad agter du at stemme ved folkeafstemningen om den fælles patentdomstol den 25. maj 2014?
Kommentarer (0) | Se tidligere


Se alleLokalnyheder - Hele landet Ændre område
Se alleMedlemmernes egne nyheder

Nyt projekt dokumenterer in­dekli­mapla­ders effekt i konkret byggeri

23. april 2014 14:32
Byggros A/S

Byggros har igangsat et unikt fugt­målingsp­rojekt, der skal dokumentere effekterne af skim­melfo­rebyg­gelse med Ska­moPlus­-indek­limap­lader over et helt år i en aarhusiansk lejlighed.

Prøv Danmarks første tavlebygger-App

23. april 2014 11:36
Titech Electric A/S

Kom forbi Titechs stand AF-6031 på El & Teknik og prøv vores tav­lebyg­ger-App, hvor du i messedagene får 10% rabat på eltavler bestilt via App´en.

Give Stålspær A/S certificeret til EXC4

23. april 2014 11:46
Give Stålspær A/S

Give Stålspær A/S er netop blevet EU certificeret til EXC4. EU Certificeringen er en del af virksomhedens vækststrategi og styrker virksomheden på de europæiske eks­portmar­keder.

eterna® sommer UDSALG

23. april 2014 11:30
iMall A/S

eterna® skjorter med korte ærmer og poloér med op til 25% rabat - Kun onsdag og torsdag... Nyd foråret og sommeren med kvalitet fra eterna®

icoVIT exclusiv - nyt oliefyr fra Vaillant

23. april 2014 11:21
Vaillant A/S

Nyt super-effektivt oliefyr fra Vaillant: icoVIT exclusiv i 3 y­delsess­tørrel­ser

PLUS rullende udstilling

23. april 2014 11:29
PLUS A/S

Mød vores ’rullende’ haveudstilling og få inspiration og gratis rådgivning til, hvordan du kan indrette rum i haven, så den bliver mere spændende at se på og mere hyggelig at opholde sig i.

23. april 2014
22. april 2014