Byggeri Byggeri SE Elektronik Energi Fødevare Fødevare SE Metal COM Metal Metal NO Metal SE Detail Træ/Møbler Overblik
 

Emhætte får én på lampen

Eico lancerer en ny serie avancerede, italienske emhætter, der er designet som elegante og stilrene lamper.

Uanset hvor flot og elegant en emhætte er designet, så betragtes den af mange som et nødvendigt onde. Køkkenet vil i deres øjne kunne indrettes meget mere enkelt og stilrent, hvis man placerede eksempelvis en frit-hængende lampe over kogepladerne i stedet for emhætten.

Nu kan denne drøm blive til virkelighed i alle danske køkkener. Firmaet Eico lancerer nemlig en ny serie italienske emhætter, der sætter helt nye standarder for elegance og frækhed i designet.

De nye emhætter af mærket Elica er således designet som - ja gæt selv: lamper.

Evolution er navnet på den nye serie
Den nye serie består både af en prismekrone og en række loftspendler i mere enkelt og tidløst design. De fungerer alle som et frithængende emfang med et long-life recirkulationsfilter, der kan vaskes og genbruges.

Kapaciteten er 400 kubikmeter luft i timen, hvilket normalt er fuldt tilstrækkeligt i et moderne hjem. Betjeningen sker let og komfortabelt med enten den tilhørende elegante fjernbetjening eller ved berøring af den lille ”easy-touch-pind”, der fikst stikker ned fra emhætten. Som et ekstra plus kan emhætten også lyse og på den måde erstatte en traditionel lampe.

Læs også: Farven afslører vandets temperatur

Prismæssigt ligger Evolution-emhætterne fra cirka 11.000 kroner og op til 21.500 kroner, men for de penge får man ikke alene en velfungerende emhætte. Man får også opmærksomhed og ikke mindst et personligt køkken, der udstråler stil og elegance - og mod til at gå helt nye og utraditionelle veje.

Firmaet Eico A/S ligger i Brønderslev og har gennem 25 år været en af de førende leverandører til køkkenbranchen. Sortimentet omfatter køkken-vaske, emhætter, armaturer, affaldssystemer, belysning og hårde hvide-varer, og produkterne kan købes i køkkenbutikker landet over.

Læs også: Stilrent design helt uden mislyde

Kilde: Eico A/S.


Skriv kommentar
Populære artikler

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Der er allerede 23.232 abonnenter.
Se det seneste nyhedsbrev.
Følg os via:


Se alleLokalnyheder - Hele landet Ændre område

Avis: Byggeri for 250 millioner i Skjern og Tarm

20. oktober 2014 15:00

I de to vestjyske byer er der nu gang i en lang række offentlige og private byggeprojekter til et trecifret millionbeløb.

Problemramt institution ses efter i sømmene

20. oktober 2014 15:00

Teknologisk Institut skal gennemgå institutionsbygning Løgtengården, som har store problemer med el- og varmeforbrug, på vegne af Aarhus Kommune og totalentreprenøren Raunstrup.

Nedrivningsfirma klar til at fjerne øjebæ i Odense

20. oktober 2014 13:45

I november indleder NJ Gruppen nedrivningen af Cinemaxx-bygningen ved Vesterport i Odense, som har stået tom i adskillige år.

Ja til nyt byggemarked i Juelsminde

20. oktober 2014 14:00

Kæden Jem & Fix har fået grønt lys af udvalget for teknik i Hedensted Kommune til at gå videre med planerne for en ny butik i Juelsminde.

Arkil har fjernet 17.000 tons jord i Haderslev

20. oktober 2014 10:15

Entreprenøren er snart færdig med at udføre separatkloakering i Trækvarteret i Haderslev.

Endnu et boligtårn ved Aalborgs havnefront

20. oktober 2014 09:55

Himmerland Boligforenings planer om 3.700 kvadratmeter ungdomsboligbyggeri ved Nyhavnsgade i Aalborg får grønt lys af byrådet.

Virksomheder i skarp træning for at vinde offentlige udbud

20. oktober 2014 09:40

Alle pladser er fyldt op, når Silkeborg kommune den 21. oktober klæder virksomhederne på til at skrive vindertilbud i de kommunale udbudsrunder.

Stor skoleudbygning i København

20. oktober 2014 09:20

Københavns kommune udbyder hovedentreprisen på knap 3.500 kvadratmeter udbygning og 550 kvadratmeter renovering af Katrinedals Skole.

Plan om 110 nye boliger ved Flyvestation Værløse

20. oktober 2014 09:05

På området ved og omkring det tidligere Jonstrup Seminarium nær Værløse kan der med en ny lokalplan opføres 110 nye boliger.

Danmarks højeste tårn i Odense?

20. oktober 2014 08:35

En projektgruppe har planer om at bygge et 244 meter højt tårn med restaurant og udkigspost, kaldet Odinstårnet, hvor Odense Universitetshospital ligger i dag.

Se alleMedlemmernes egne nyheder

Huskede du at lukke porten? Ny APP fra Hörmann

20. oktober 2014 13:20
Hörmann Danmark A/S

Glemte du at lukke porten, inden du tog på ferie? Slukkede du lyset i stuen og hvad med hoveddøren?

Ledelse af vi­densme­darbej­dere - Lyt og involvér

20. oktober 2014 11:00
Hartmanns A/S

Konsulenthuset Hartmanns har bidraget med artiklen 'Ledelse af vi­densme­darbej­dere - Lyt og involvér' til magasinet Ledelse i udvikling. Artiklen still ...

Innoterm og Danfoss i internationalt selskab

20. oktober 2014 11:44
INNOTERM A/S

Det kinesiske firma Yantai Moon aflagde i sidste uge Danmark et besøg, da de ønskede at se et dansk industrianlæg med Dan­foss-kom­ponen­ter. Innoterm og ...

20. oktober 2014
17. oktober 2014
16. oktober 2014