23948sdkhjf

Davidsen Tømmerhandel køber op

Koncernen overtager Arnold D XL Byg – det tidligere Sandal Trælast – i Fredericia.
Overtagelsen er en realitet med virkning fra den 15. marts, og dermed er Davidsen nået endnu et skridt i sin strategi om at dække Syddanmark, Trekantområdet og Fyn.

- Med købet af tømmerhandlen og byggemarkedet på Røde Banke i Fredericia får vi en stærk placering i forhold til vores kunder i Trekantområdet og på Fyn, siger tømmerhandler Povl Davidsen.

Kunder fra Fyn
Med overtagelsen satser Davidsen på at udvide den geografiske spredning af trælastens kunder. Således skal der fremover tiltrækkes kunder fra både Fyn og fra den øvrige del af Trekantsområdet.

- Vi kører hver dag året rundt mellem 4 og 6 lastvognstog med varer til detailkunder og håndværkere på Fyn. Nu får vores kunder i trekantsområdet lettere ved selv at besøge vores forretning, fastslår Povl Davidsen.

Nyansættelser på vej
Aftalen er kommet meget hurtigt på plads, og derfor ventes byggemarkedet at bevare sin tilknytning til XL Byg-kæden endnu et par måneder.

Herefter bliver den en ren Davidsen-forretning med flere nye varegrupper. Det er desuden planen at udvide den nuværende medarbejderstab på 35 med 3-5 nye folk.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078