23948sdkhjf

Arkil overtager to jyske entreprenører

Stürup A/S og Arne Hansen A/S, med en samlet omsætning på 225 mio. kroner, bliver nu en del af Arkil-koncernen.
Stürup A/S er en entreprenørvirksomhed med hovedsæde i Esbjerg, som siden grundlæggelsen i 1950 har udført anlægs- og infrastrukturopgaver.

Arne Hansen A/S, beliggende i Fredericia, udfører hovedsagligt jord-, kloak- og belægningsopgaver i Trekantsområdet og på Fyn.

Begge selskaber har hidtil haft Stürup Holding, ved direktør Henrik Stürup, som hovedaktionær.

- Overdragelsen til Arkil A/S er besluttet dels som følge af, at et generationsskifte har nærmet sig i virksomheden, dels som følge af en naturlig videreudvikling af et godt samarbejde mellem Arkil og Stürup, siger Henrik Styrup med henvisning til konsortiet Arkil-Stürup I/S, som har udført anlægsopgaver for energisektoren.

En styrkelse af koncernens position
De to selskaber beskæftiger tilsammen 22 medarbejdere og omsatte i fjor for 225 mio. kroner. Arkil oplyser, at overtagelsen fremadrettet vil få en positiv indflydelse på koncernens omsætning, mens indtjeningen først ventes positivt påvirket efter 2010.

- Der er dyb lavkonjunktur i branchen lige nu, men vi forventer at der i de kommende år vil komme væsentlig vækst i anlægs- og infrastrukturaktiviteterne i Danmark. Derfor ser vi dette opkøb som en chance for at styrke koncernens position yderligere, siger administrerende direktør Jesper Arkil.

Arkil overtager aktierne i Stürup og Arne Hansen med virkning fra 1. juli 2010.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094