23948sdkhjf

Jönsson skal bygge 128 boliger på Amager

Virksomheden har udviklet et nyt billigbolig-koncept, som nu får premiere ved DR-Byen. Her opføres et 12.400 m² stort byggeprojekt til 130 mio. kroner.
Godt et års arbejde med udvikling af et nyt koncept for byggeri af præfabrikerede boliger i energiklasse 1 skal nu stå sin prøve hos Boligforeningen 3B Amager.

Bag byggeriet og det nye koncept står entreprenørvirksomheden Jönsson A/S, som i løbet af de kommende 1½ år skal bygge 75 plejeboliger og 53 familieboliger på Amager Fælledvej over for DR-Byen:

- Der er et stort og stigende behov for boliger, som folk har råd til at betale. Vi tror, at denne del af markedet vil udvikle sig stærkt i de kommende år, og vi er stolte over at være på banen med et stort konkret projekt, hvor vi for første gang herhjemme skal opføre klimavenlige, billige plejeboliger i energiklasse 1, siger direktør Robert Mayer fra Jönsson.

Projektet på Amager er udviklet og gennemføres i samarbejde med ONV Arkitekter, ingeniørfirmaet Dominia samt Taasinge Træ, der producerer og leverer de færdige elementer til byggeriet.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078