23948sdkhjf

To store entrepriser på to timer

Enemærke & Petersen hentede torsdag to opgaver i Roskilde til en samlet entreprisesum på mere end 350 mio. kroner.
Torsdag den 8. juli blev en særdeles god dag for Enemærke & Petersen, som på blot to timer fik tilsagn om to store totalentreprise-projekter i Roskilde.

Det drejer sig om Plejecenter Trekroner / HP Huset til 173 mio. kroner samt prestigeprojektet Campus Roskilde, der koster 178 mio. kroner at bygge. Begge opgaver gennemføres i perioden 2010-2012.

Plejecenter Trekroner bliver et klimarigtigt passivhus uden varmeanlæg. Det er tegnet af JJW Arkitekter og kommer til at bestå af 100 boliger med tilhørende fælles- og servicearealer.

Campus Roskilde består af flere etaper og vil fuldt udbygget komme til at omfatte op til 14.000 m². I første fase forventer man at etablere etape 1 og 2 med et bruttoareal på ca. 11.400 m². Huset er tegnet af Henning Larsen Architects.

- De to projekter passer perfekt i vores vækststrategi, hvor fokus på udvidelse af forretningsområderne indenfor byggeri af uddannelsesinstitutioner og plejebyggeri har været prioriteret højt. Og så er det ydermere en ekstra appelsin i turbanen at skulle arbejde med endnu et projekt med stærkt fokus på bæredygtigt byggeri. Områder som vi ligeledes satser meget på med deltagelse i bl.a. GATE 21-regi, siger markedschef Søren Faebo Larsen.

Om Enemærke & Petersen A/S
Virksomheden er etableret i 1975 og beskæftiger i dag ca. 450 medarbejdere, fordelt på håndværkere og funktionærer.

Enemærke & Petersen har adresse i Ringsted og arbejder i såvel hoved- og totalentrepriser som i partnering. Mange opgaver udføres som egenproduktion med egne håndværkere.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11