23948sdkhjf

Stilladser på museum

Jumbo Stillads fik for nylig en opgave af de sjældne, der endte med, at Kolding-firmaets foldestilladser blev del af en større udstilling på Danmarks Industrimuseum i Horsens.
Jumbo Stillads har i over 40 år leveret stilladser, stiger, hegn og lifte til den danske byggebranche, men Kolding-virksomheden kan også gøre sig gældende andre steder end på støvede byggepladser.

Således er en del af Jumbo’s foldestilladser rykket ind i de finkulturelle kredse, hvor de frem til den 3. oktober benyttes som podier.

Det sker som led i en udstilling om Kongelige Hofleverandører på Danmarks Industrimuseum i Horsens:

- Museet henvendte sig til os med henblik på at benytte vores stilladser til opbygning af selve udstillingen. Det endte med, at vi kvit og frit lod dem benytte over 30 foldestilladser samt en del tilbehør, fortæller salgs- og marketingassistent i Jumbo Stilladser, John Reuss, om den noget usædvanlige opgave.

- Hele udstillingen er faktisk baseret på vores stilladser, der er benyttet som podier til at udstille diverse effekter, tilføjer han.

Om Jumbo Stillads
Virksomheden er grundlagt i 1969 og beskæftiger i dag 50 medarbejdere fordelt på hovedkontoret i Kolding og et lager i Ringsted.

Gennem årene har Jumbo været gennem en kraftig ekspansion, og i dag råder virksomheden over 12.000 m² fabrik, lager og administration under samme tag i Kolding.

Siden etableringen i 1983 er sortimentet udvidet kraftigt og omfatter i dag en bred vifte af stilladstyper samt bl.a. murerbukke, arbejdsbroer, lifte, stiger og byggepladshegn.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078