23948sdkhjf

Toparkitekt fra 3XN til C. F. Møller

Michael Kruse indtræder 1. oktober 2010 som associeret partner i Arkitektfirmaet C. F. Møller.
Michael Kruse kommer til C.F. Møller med en baggrund som partner i arkitektfirmaet 3XN, hvor han har været leder af konkurrenceafdelingen.

Hos 3XN har han stået bag prisvindende projekter i både Danmark og i udlandet; herunder som konkurrence- og projektansvarlig for Randers Kunstmuseum og det nye Museum of Liverpool i England.

- Michael Kruse skal være med til at styrke og fremtidssikre Arkitektfirmaet C. F. Møllers strategiske partnersituation som en del af firmaets løbende generationsskifte, oplyser C.F. Møller på sin hjemmeside.

Michael Kruse får hovedkontoret i Århus som sit primære arbejdssted.

Stigende internationalisering
C. F. Møller hører til blandt Skandinaviens ældste og største arkitektvirksomheder med ca. 275 medarbejdere, der arbejder inden for et meget bredt spektrum af opgaver.

Firmaet har de seneste år oplevet en stigende internationalisering med flere udenlandske projekter, og tegnestuens arbejde præges i stigende grad af store konkurrenceprojekter; både i Danmark og udlandet.

Trods den globale krise hentede Arkitektfirmaet C. F. Møller sidste år ca. 40 % af omsætningen uden for Danmark, og tallet er på vej op. Udover de danske afdelinger har tegnestuen afdelinger i London, Stockholm og Oslo.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094