23948sdkhjf

Grønt lys til 251 boliger i Århus

Kollegiekontoret fik onsdag den længe ventede godkendelse til et 10.400 m² stort byggeprojekt med 202 etværelses og 49 toværelses lejligheder i det centrale Århus.
I november indledes opførelsen af et nyt kollegium med 251 boliger Daugbjergvej i Århus.

Det står klart ovenpå gårsdagens byrådsmøde, hvor lokalpolitikerne gav den endelige godkendelse til projektet, der har været stærkt forsinket som følge af strid om p-pladser.

Ifølge Jyllandsposten har forsinkelsen været nervepirrende for Kollegiekontoret, der skulle have grønt lys fra kommunen senest ved udgangen af oktober for at fastholde de priser, der blev opnået ved licitationen:

- Vi har været lidt oppe på tæerne, fordi der var en risiko for, at hele projektet ville blive dyrere, siger direktør Per Juulsen til avisen.

Han havde forventet, at sagen var blevet afsluttet allerede i foråret, men med godkendelsen på plads kan Per Juulsen nu se frem til byggestarten om en måneds tid:

- Beliggenheden kan ikke være bedre. Det er rigtigt, at der er andre kollegier tættere på byens cafeer, men de har ikke samme friarealer og nærhed til grønne områder som dette, der stadig er inden for gåafstand af midtbyen, siger han.

Kollegiet skal stå færdigt i sommeren 2012.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109