23948sdkhjf

Det sker: Informationsmøde om Ringsted-Femern Banen

I forbindelse med anlægget af Ringsted-Femern Banen inviterer Banedanmark til informationsmøde for interesserede leverandører, entreprenører og rådgivere.
På mødet vil Banedanmark orientere om indhold i, tidspunkt for og omfang af de kommende udbud, som bliver i størrelsesordenen fra 20-30 til adskillige hundrede millioner.

Udbuddene bliver delt ind i pakker inden for områder som eksempelvis broarbejder, jordarbejde, sikringsarbejde, spor, nedrivning af ejendomme, stationsombygninger, støjisolering og etablering af støjskærme.

Enkelte af udbuddene finder sted allerede i år, mens hovedvægten vil være i 2014, men der vil være udbud gennem det meste af projektets løbetid. Banen vil være færdig til ibrugtagning i 2021.

- Det er meget omfattende arbejder, vi skal i gang med, fortæller projektdirektør Jens Ole Kaslund og forsætter:

- For at få plads til et ekstra spor mellem Vordingborg og Holeby og kørestrømsanlæg hele vejen fra Ringsted, skal vi for eksempel udvide mere end 100 broer eller erstatte dem med nye. Vi skal også støjisolere omkring 1700 bygninger. Vi håber, at de lokale entreprenører også vil være interesserede i at byde på opgaverne, og at de derfor også vil tage turen til informationsmødet i København.

Mødet finder sted den 14. maj kl. 15-17.

Tilmelding
For at deltage skal man tilmelde sig senest den 6. maj på adressen rfb-information@bane.dk, hvorefter man vil modtage yderligere information.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079