23948sdkhjf

Stort hotel vil være endnu større

Radisson Scandinavia planlægger at udvide sit hotel på Amager med hele 10 etager. Samlet er der investeringer for op mod 500 mio. kr. i støbeskeen.
Det i dag 88 meter høje Radisson Blu Scandinavia på Amager kan om to år være 136 meter højt. Det skriver takeoff.dk, som har talt med hotellets adm. direktør, Roy Kappenberger.

- Vi er meget tæt på at starte udbygningen. Det ville forundre mig meget, hvis den ikke begynder i år – og så tager det ca. 1½ år. Når udvidelsen er på plads, vil det blive Københavns nye vartegn med en ny glasfacade. Det ombyggede hotel bliver meget energivenligt, siger Kappenberger til takeoff.dk.

De ti nye etager udgør første fase af en storstilet ombygning og koster omkring 350 mio. kr. I anden fase ønsker hotellet at opføre et møde- og konferencecenter på en del af hotellets parkeringsareal. Samlet set er der tale om en investering i omegnen af 500 mio. kr.

Ifølge takeoff.dk har den norske ejer af hotelbygningen allerede indhentet tilbud på udvidelsen, og lokalplanen for området er på plads.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078