23948sdkhjf

VVS'13 er klar til at inspirere

VVS’13: Fagmessen for VVS-branchen med fokus energi er netop åbnet i Odense Congress Center (OCC).
Det er 11. gang, VVS-branchen er samlet i Odense, og med 179 udstillere fylder VVS'13 alle haller, svarende til et areal på 16.000 m². Her vil de fra den 17. til 19. april fremvise det nyeste indenfor energirigtige løsninger.

Traditionelt lægger ca. 8.000 fagfolk fra hele landet vejen forbi. I år er forventningen, at mellem 7.500 og 8.000 vil besøge VVS’13 og tage inspiration og ny viden med sig hjem.

I år er viden om nye effektive metoder og redskaber, og ikke mindst hvordan aktørerne i VVS-branchen kan få del i det voksende marked for energieffektiviseringer og –renoveringer, et kernepunkt på messen.

VVS'erne skal have del i det voksende marked
Messegæsterne vil blive præsenteret for et væld af nyheder. Lige fra pumpeløsninger, som har været med til at reducere energiforbruget på Bispebjerg og Frederiksberg Hospitaler med op til 30 procent, over håndbrusere der kan reducere familiens vandregning med 11.000 kr., til et danskudviklet solcellevandvarmeanlæg til brug på sommerhuse og parcelhuse og videre til vandfri urinaler, der erstatter stålurinalerne på landets offentlige herretoiletter.

- Det der er vigtig for hele branchen er, at det er de seneste nyheder, som præsenteres. Det er det, der sætter skub i udviklingen, så VVS-installatørerne får en større del af det hastigt voksende marked for energirenovering, fastlår Krista Kristensen, messechef i Odense Congress Center.

Energiens Torv med blik for energirenoveringer
Energirigtige løsninger og produkter er også i fokus på Energiens Torv. Alle messedagene vil fagfolk og eksperter holde oplæg, som kredser om årets tema: Energirenovering med fokus på de fire områder; kvalitet, viden, værdi og løsninger.

- For at sætte ekstra fart på udviklingen har vi på Energiens Torv alle dage et åbent konferenceforløb, hvor de besøgende på under en halv time får en gennemgang af nye og komplekse problemstillinger. På nuværende tidspunkt har flere end 400 sikret sig plads, og det er en pæn fremgang i forhold til udstillingen i 2011, siger Krista Kristensen.

Blik for fremtiden
På årets messe er der også fokus på fremtidens VVS’ere. I samarbejde med det faglige udvalg bag VVS og Energiuddannelserne holdes en skoledag for afgangsklasserne for de kommende VVS´ere. Ca. 200 unge ventes at deltage.

De unge vil blive præsenteret for områder, der har stort potentiale med et spændende program med en række tekniske seminarer inden for områderne ”Rent vand” - ”Sikring mod tilbageløb” – ”Styring og regulering”.

VVS’13 er fagmessen for VVS-branchen med fokus på bad og energi. Messen afholdes den 17.-19. april 2013 i Odense Congress Center. Messen arrangeres af Odense Congress Center i tæt samarbejde med VELTEK og DEBRA.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.157